طراحی سایت

قالب وبلاگ

تبلیغ و ترویج ارزشهای تولید و خودکفایی گامی در جهت اقتصاد مقاومت - ستاره آسمان
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی سایت


ستاره آسمان
چاوەکانم داخست تا کە چاوی خومارت نەبینم لە نەکاو دڵم گووتی خۆ ئەمن ھەستی دەکەم و دەیبینم

 

مدرس حوزه و دانشگاه
تبلیغ و ترویج ارزشهای تولید و خودکفایی گامی در جهت اقتصاد مقاومتی
حجت الاسلام محمد مهدی لطیفی گفت : در مسیر اقتصاد مقاومتی اصل اول تبلیغ و ترویج ارزشهای تولید و خودکفایی و نقش آن در استقلال کشور است.

حجت الاسلام محمد مهدی لطیفی مدرس حوزه ودانشگاه در خصوص مبحث اقتصاد مقاومتی در گفتگو با خبرنگار آفتاب دل گفت : اقتصاد مقاومتی یک رویکرد کوتاه مدت سلبی و اقدامی و صرفأ پدافندی نیست بلکه رویکردی است که چشم انداز کلان به اقتصاد جمهوری اسلامی دارد ویک اقدام بلند مدت را شامل می شود .

وی در جواب این سؤال که چرا ما به اقتصاد مقاومتی پرداخته و ریاضتی را کمتر مد نظر قرار دادیم گفت: ما نباید در بحث اقتصاد از موضع انفعالی برخورد کنیم بلکه باید اقتصادی پویا داشته باشیم تا کشور به خودکفایی برسد در حالی که ریاضتی مبتنی برتحمیل هزینه و رنج به بدنه اجتماع است ولی مقاومتی می تواند پایه و اساس خودکفایی باشد.

وی در تشریح اینکه چرا پس از بیان اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری تحریم ها از سوی دشمنان تشدید شد بیان داشت : دشمن طبیعتأ واقعیت تأثیرات ژرف این تدبیر حکیمانه را دریافته لذا سعی می کند به هر طریقی جلوی این حرکت سازنده را سد نموده تا اقتصاد مقاومتی شکل نگیرد.

لطیفی برگ برنده ی اقتصاد مقاومتی در شرایط امروز کشور را دمیدن روح پویایی و تلاش در بدنه اجتماع و تشویق مردم به تولید و مصرف صحیح دانست و گفت با توجه کردن به عرصه های کلان اقتصادی همچون داروسازی ، تولید خودرو ... بعنوان خواستگاه های تحول و پیشرفت کشورمی توان گامهای موفق تری برداشت.

لطیفی نقش زنان را در عرصه ی اقتصاد مقاومتی چنین تشریح کرد : زنان در خانواده عملاٌ آموزش را برعهده دارند و می توانند با جا انداختن فرهنگ صرفه جویی و جلوگیری از اسراف و تبذیر ، مانع اتلاف سرمایه ملی شده و همچنین با سرمایه گذاری ها و تولیدات کوچک خانگی (سبزی کاری ، تولید قارچ ...) در اقتصاد کشور تأثیرگذار باشند.

وی ساده ترین راه های احیاء اقتصاد مقاومتی از منظر قرآن و احادیث را قناعت نمودن ، جلوگیری از پرخوری ، ساده زیستن ، دوری از تجملات کاذب ، جلوگیری از اسراف و تبذیر ، استفاده بهینه از وسایل و امکانات موجود و دوری از چشم و همچشمی بیان کرد.

حجت الاسلام محمد مهدی لطیفی در خصوص نقش آموزش و پرورش و سایر ارگانهای دولتی در حیطه ی اقتصاد مقاومتی گقت: یکی از نهاد های اساسی هر جامعه ای آموزش و پرورش آن جامعه است ، این نهاد مبنایی و کلیدی می تواند در جهت شکل دهی به رفتار و شخصیت کودکان بعنوان آینده سازان جامعه ، تأثیر بسزایی گذاشته تا در آینده نسلی با فرهنگ مصرف معقول و مولد داشته باشیم و علی القاعده ، ادرات و ارگانهای دولتی که بعضأ دارای نقش آموزشی می باشند در این زمینه می توانند نقش آفرینی کنند ویا نقش مکمل داشته باشند.

وی در پایان برخی از باید ها و نبایدهای اقتصاد مقاومتی را اینگونه بیان نمود :

1- تبلیغ و ترویج ارزشهای تولید وخودکفایی و آموزش اهمیت جایگاه آنها در استقلال کشور

2- به مرحله اجرا گذاشتن ارزشهای دینی و ملی ما که در طول تاریخ سراسر افتخار این ملت همواره مولد استقلال ، پویایی ، خودکفایی ما بوده است .

3-سعی در از بین بردن برخی از ضد ارزشها همچون اسراف و مصرف گرایی مفرط در سطح جامعه .

4-استفاده بهتر از توان بالقوه مبلغین دینی در این زمینه با توجه به اینکه مردم ایران در طول تاریخ همواره مذهبی بوده اند.

5-دوری از تنبلی و کاهلی  

انتهای پیام/



.: Weblog Themes By Pichak :.



بازدید امروز: 10
بازدید دیروز: 38
کل بازدیدها: 260138

تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک

  • فروش بک لینک فالو | فروش بک لینک با کیفیت