طراحی سایت

قالب وبلاگ

آذر 93 - ستاره آسمان
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی سایت


ستاره آسمان
چاوەکانم داخست تا کە چاوی خومارت نەبینم لە نەکاو دڵم گووتی خۆ ئەمن ھەستی دەکەم و دەیبینم
سنندج‌ـ خبرنگار همشهری: ازدواج اساس تشکیل خانواده و مبنای سازمان اجتماعی هر کشوری است و تاریخچه‌ای به قدمت پیدایش انسان‌ها در کره زمین دارد. این پیوند مقدس در همه مکاتب و ادیان مطرح است، اما هیچ مکتبی به اندازه اسلام برای این موضوع اهمیت قائل نبوده است.

1393/07/12

دین مبین اسلام اساس‌ترقی و رشد و تکامل در همه شئون زندگی را در چگونگی تشکیل خانواده‌ها می‌داند و برای این مهم اهدافی در نظر گرفته است.
نیاز به همسر و تشکیل خانواده، یک نیاز فطری و غریزی است که خداوند از روی حکمت، این نیاز مقدس را در وجود انسان قرار داده است و در فصل مخصوص خود، سربرمی آورد و طلب می‌کند.
اگر به موقع و به‌صورت صحیح، به این نیاز پاسخ داده شود، مسیر طبیعی خود را طی می‌کند و انسان را به کمال می‌رساند، اما اگر به تأخیر انداخته شود یا به‌صورت نادرست به آن جواب داده شود، از مسیر طبیعی خود منحرف می‌شود و طغیان می‌کند؛ هم خود فاسد می‌شود و هم آدمی را فاسد می‌کند.
ازدواج نهادی است که زندگی افراد را به شیوه‌های گوناگون عاطفی و اقتصادی به هم پیوند می‌زند. یکی از سپرهای قوی برای حفظ دین، ازدواج است و تسریع در این موضوع فایده‌های فراوان و تأخیر در آن زیان‌های بسیاری به همراه دارد. در این زمینه با «لیلا آژیر» مدیرکل امور بانوان استانداری به گفت‌وگو نشستیم که در ادامه می‌خوانید.
  •   تعریف شما از ازدواج چیست؟
ازدواج عقد قانونی است که میان 2نفر ایجاد می‌شود؛ به‌طوری که افراد از انزوا بیرون می‌آیند و نوعی شراکت ازنظر منابع مالی و شراکت در صمیمیت میان آنها ایجاد می‌شود.
  •   مشکلات پیش روی ازدواج در جامعه امروزی ما چیست؟
جامعه ما درحال گذر از سنت به مدرنیته است و با مشکلات فرهنگی و اقتصادی مقابله می‌کند. به دلیل افزایش مراحل تحصیل، تلاش برای رسیدن به استقلال مالی و با رفتن برخی توقعات، سن ازدواج بالا می‌رود که البته این موضوع فرا جنسیتی است. یعنی هم در میان آقایان و هم در بانوان این مسأله صدق می‌کند. ازنظر اقتصادی فرد به دنبال امکانات اولیه‌ای است که با حداقل آن بتواند به کمال‌گرایی برسد، درحالی که کمال‌گرایی افراطی نیز خود می‌تواند افراد را دچار مشکل ‌کند. ضرورت‌های دنیای امروز و تکنولوژی مرزها را شکسته است. فردی که درگذشته با خانواده زندگی می‌کرد، با بالارفتن سن و کمبود اشتغال مجبور به مهاجرت می‌شود که همین مسأله سبب به تأخیر افتادن ازدواج جوانان می‌شود.
  •   از دیدگاه شما ازدواج سالم چگونه ازدواجی است؟
ازدواج فی نفسه موضوعی سالم و مقدس است؛ چون شریکی را جست‌وجو می‌کنیم که سبب تسلی و آرامش می‌شود و براساس آمار افراد متأهل نسبت به افراد مجرد متعهد‌تر و سالم ترند و طول عمر زیاد‌تری دارند و همچنین از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی مبرا هستند. اگر ازدواج به شکست منجر شود باید دلایل آن را جست‌وجو کنیم که آیا ریشه در قبل از ازدواج دارد یا این اتفاق بعد از ازدواج صورت گرفته و مشکلاتی پیش آمده است که ما نتوانسته‌ایم مدیریت لازم را داشته باشیم؛ زیرا کمبود مهارت‌های فردی و اجتماعی مسلماً سبب جدایی خانواده از هم می‌شود. این درحالی است که فرد در فضای خانواده هم اعتماد به نفس بیشتری پیدا می‌کند، هم فضایی امن برایش ایجاد می‌شود و هم خلأهای وی با ازدواج از بین می‌رود.
  •   به چه دلایلی انگیزه ازدواج در میان جوانان ما کمرنگ شده است؟
رواج روحیه فردگرایی در بین خانواده‌ها به شدت درحال افزایش است. فردگرایی نوعی تجرد است که فرد در مقابل خانواده قرار می‌گیرد و به خاطر ترس از شکست و مسئولیت‌پذیری، تجرد را بر تأهل ترجیح می‌دهد. انگیزه‌هایی مانند کار، مسائل اقتصادی، مسائل رفاهی و ایده‌آل‌گرایی سبب می‌شود که جوانان ما تجرد را به رابطه صمیمانه و ثابت ترجیح دهند، درحالی که شریک زندگی در همه جهات فرد را کامل می کند و نقاط ضعف و قوت را به وی نشان می‌دهد.
  •   سن مناسب ازدواج و فاصله سنی مطلوب چه سنی است؟
سن مناسب ازدواج ریشه در فرهنگ و قومیت‌های هر منطقه دارد. هرچه فاصله سنی زیادتری بین افراد وجود داشته باشد، فرد از هیجان‌های خود فاصله می‌گیرد و شکاف نسل‌ها و تفاوت‌های فردی منجر به شکست در زندگی می‌شود.
  برای ایجاد انگیزه در میان جوانان باید چه اقدام‌هایی انجام شود؟
ازدواج مقوله‌ای چندوجهی است که ازنظر فرهنگی، بسترسازی مناسبی را می‌طلبد تا بتوانیم جوانان را به امر ازدواج تشویق کنیم و مسئولان می‌توانند با ایجاد مسکن‌های ارزانقیمت و اشتغال، ازدواج را در میان جوانان به‌ویژه در دانشگاه‌ها‌ ترویج دهند و به آنها آموزش دهند. متأسفانه ازنظر بسیاری از جوانان ازدواج هدف بلندمدت و طولانی مدت است و مانع تحصیل و استقلال و اشتغال می‌شود، درحالی که دانشجویان متأهل بسیار موفق‌تر از دانشجویان مجردند. در بحث دیگر لازم است که به جوانان آموزش‌های لازم از همان دوران کودکی داده شود، اما امروزه خانواده‌ها هم خود به نوعی درگیر آشفتگی و سردرگمی هستند که آیا باید کاملاً مدرن رفتار کنند یا نقش سنتی را انجام دهند، درحالی که حد و مرز زندگی مدرنیته و سنتی در آن رعایت شود.
  •   و سخن آخر...؟
باور کنیم ما نیز ممکن است مانند دیگران در معرض آسیب‌ها قرار بگیریم و به همین دلیل باید نسبت به خطراتی که ما و خانواده‌هایمان را در آینده تهدید می‌کنند، آگاهی پیدا کنیم. ازسوی دیگر باید موضوع مهارت‌های زندگی را به جوانان یاد بدهیم و جوانان را به کانونی که هدف از تشکیل آن رسیدن به آرامش است دعوت کنیم.


سنندج‌ـ غریبه رحیمی‌ـ خبرنگار همشهری:‌ ترویج سبک زندگی اسلامی بر مدار اخلاق، ایمان و تقوا سبب ایجاد آرامش در جامعه می‌شود.

1393/07/16

 ترویج سبک زندگی اسلامی سبب آرامش جامعه می‌شود
سنندج‌ـ غریبه رحیمی‌ـ خبرنگار همشهری:‌ ترویج سبک زندگی اسلامی بر مدار اخلاق، ایمان و تقوا سبب ایجاد آرامش در جامعه می‌شود. این موضوع درحالی است که تزلزل بنیان خانواده مهم‌ترین پیامد ورود سبک زندگی غربی به جوامع اسلامی است.
در سال‌های اخیر برای کشورهای سلطه‌گر، جهانی کردن فرهنگ غربی اهمیت بسیاری پیدا کرده است و با همه وجود سعی براین دارند تا زمینه را برای پذیرش فرهنگ غربی در سراسرجهان مساعد کنند.  این کشورها تلاش می‌کنند تا از حساسیت‌هایی که درباره آنها وجود دارد به ظاهر بکاهند، اما درمقابل به یکی از اهداف اساسی خود یعنی تغییر در سبک زندگی مردم سایر کشورها دست پیدا کنند.این کشورها از راه‌های مختلفی می‌توانند بر این سبک زندگی تأثیر بگذارند که یکی از راحت‌ترین و بی‌دردسرترین این موارد، ازطریق ماهواره و سریال‌ها و برنامه‌های کارتونی است که به شکلی آرام رنگ و لعابی به این برنامه‌ها داده و هرچه در توان دارن برای جذاب‌تر شدن آن به کار گرفته‌اند؛رنگ و لعاب و جذابیتی که وقتی نوجوانان و جوانان ما این برنامه‌ها را می‌بینند محو شده و به هیچ چیز دیگری توجه نشان ندهند. این برنامه‌ها در ذهن آنها حک می‌شود و با تغییر در رفتار فرد می‌خواهند رفتار جامعه را که همان سبک زندگی اسلامی است تغییر دهند.در این زمینه با «علی محسن منتشلو» رئیس سازمان تبلیغات اسلامی سنندج و استاد حوزه و دانشگاه به گفت‌وگو نشستیم که در ادامه می‌خوانید.
  •   به‌عنوان یک مسئول فرهنگی در کردستان سبک زندگی اسلامی را چگونه تعریف می‌کنید؟
ابتدا باید بگویم سبک زندگی اسلامی یعنی لحظه لحظه زندگی انسان با الهام از آموزه‌های دینی و قرآنی باشد و از نقطه ابتدایی یک زندگی مشترک و معیارهای انتخاب همسر گرفته تا مراحل دیگر زندگی، همگی برپایه دستورها و الگوهای دینی باشد. وقتی موضوع سبک زندگی مطرح می‌شود در واقع آنچه مورد پردازش و بررسی قرارمی گیرد، سبک «زیستن» و «زندگی» است که در نقطه مقابل آن سبک زندگی غربی وجود دارد؛ سبکی که مبنای لذت‌گرایی و زندگی دنیوی است و می‌تواند بر سبک زندگی اسلامی سایه بیندازد و بر آن تأثیر داشته باشد. البته لازم به ذکر است که این 2 سبک زندگی کاملاً با هم متفاوت هستند.
  •   هدف دشمن از اثر گذاشتن بر زندگی اسلامی چیست؟
امروزه دشمنان همه‌ راه‌های تخصصی و غیرتخصصی خود را درباره ضعیف‌کردن مسلمانان به‌ویژه جوانان به منصه ظهور رسانده و آزمایش کرده‌اند. می‌توان گفت درواقع دشمن به این نتیجه رسیده است که از مسلمانان باید اعتقادشان را گرفت تا بتوان در آنها نفوذ کرد و بنیان خانواده‌های آنها را دچار تزلزل کرد. باید بدانیم دنیای غرب می‌خواهد از همین طریق بر عقاید، افکار و ایدئولوژی مردم تأثیر بگذارد و درنهایت طریقه و راه و روش زندگی و عمل آنها را تحت کنترل خود درآورد. دشمن با‌ترفندهای مختلف اعتقادات مسلمانان را مورد هجمه قرار داده است تا اصالت اسلامی و قرآنی بودن را از جوانان بگیرد هرچند در این زمینه موفقیت‌هایی نیز داشته است و‌گاه همین رفتارها در جوامع اسلامی نگرانی‌هایی را به بار آورده است. پیرو این حرکات دشمنان، بعضی از جوانان و افراد جوامع بشری هم که از اعتقاد محکمی برخوردار نیستند در دام این افکار پلید دشمن گرفتار شده‌اند و امروز همه ابعاد زندگی آنها تحت تأثیر این عوامل قرار گرفته است و دچار مشکلاتی جدی شده‌اند.
  •   سبک زندگی غربی چه تأثیری بر سبک زندگی اسلامی برجا می‌گذارد؟
امروزه که در عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات قرار داریم، تبادل اطلاعات از راه‌هایی مختلف به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم صورت می‌گیرد که این تبادل اطلاعات، تبادل فرهنگ‌ها را هم به دنبال دارد و به هیچ عنوان نمی‌توان با آن مقابله کرد یا جلوی آن ایستاد. دشمنان نظام اسلامی نیز که از این موضوع به خوبی واقفند و می‌دانند که این ابزار، کارایی مناسبی دارد، درصددند تا فرهنگ اصیل اسلامی را مورد هجمه قرار دهند و بنیان خانواده را دچار آسیب کنند. تنها نگاهی گذرا به سریال‌های ماهواره‌ای و موضوع‌ها و مفاهیم آن کافی است تا به نیت شوم غربی‌ها پی ببریم. تماشای این برنامه‌های ماهواره‌ای که در قاب قصه‌ای شیرین نیز نقل می‌شود تنها افزایش طلاق، خیانت زن و شوهر به یکدیگر، بلوغ زودرس، بدحجابی و بی‌بند و باری را به همراه دارد و می‌توان این مشکلات و ناهنجاری‌ها را از پیامدهای سبک زندگی غربی در جامعه دانست. باید بگویم که تنها سبک زندگی اسلامی و پیروی از دستورات دینی و الهی است که می‌تواند جلوی این‌گونه پیامدها را بگیرد.
  •   جایگاه خانواده ازنظر فرهنگ غربی و همچنین فرهنگ اسلامی کجاست؟
امروزه یکی از بزرگ‌ترین بلاهایی که گریبان کشورهای غربی را به شدت گرفته و آنها را به وضعی نامطلوب دچار کرده، مسأله خانواده است. بنابراین هر مردی که شعار خانواده دهد ازنظرغربی‌ها و به‌ویژه زنان درغرب، یک فرد مطلوب و یک مرد بسیار محبوب است؛ چون از تزلزل بنیان خانواده رنج می‌برند.غرب خانواده یعنی کانونی  راکه باید برای مرد و زن محیطی امن و پرآرامش باشد از دست داده است. درحالی که در سبک زندگی اسلامی، خانواده همچنان کانون آرامش زن و مرد است. اعتقادات و باورهای دینی در زندگی اسلامی در رأس همه امور قرار دارد و فکر و ذهن افراد در حال پیشرفت و تکامل و‌ترقی است که این، برای غرب همانند جنگی سرسخت است. بنابراین غرب‌درصدد است تا با پخش سریال‌های ماهواره‌ای بی‌هویت فرهنگی، فساد را در جامعه ما رواج دهد و کانون گرم خانواده را یکی پس از دیگری ازهم بپاشد اما جوانان ما آگاه هستند و فطرت پاکی دارند پس با اندک برنامه‌ریزی و آموزش می‌توان آنان را آگاه‌تر و هوشیارتر کرد و روزبه روز بیشتر به سوی قرآن کریم و آموزه‌های دینی سوق داد. باید جوانب مختلف خطر را برای آنان تشریح کرد تا به این‌ترتیب بهترین نتیجه عاید آنها شود.
  •   آسیب‌شناسی سبک زندگی خانواده در ایران چگونه است؟
سبک زندگی ایرانی تاحدی از تولید به مصرف تغییر کرده است و اکنون دیگر حتی اموری مثل پخت و‌پز و تربیت فرزندان هم به خارج از خانه واگذار می‌شود و برخی از بانوان حاضر به انجام این امور در داخل خانواده نیستند. ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که این سبک زندگی، منافع ملی و بلندمدت ما را در معرض خطر قرارمی‌دهد چون با مصرف‌گرایی منافع کشورهای درحال توسعه و خانواده‌ها شدیداً به خطر می‌افتد. در چنین سبک زندگی، خانواده‌ها دائم درحال کار و کسب درآمد و همچنین خرج کردن هستند و از هیچ چیز نیز رضایت ندارند که این موضوع یعنی زمان کافی برای خرج کردن و لذت بردن از داشته‌های خود را ندارند.د ر چنین خانواده‌هایی، آرامش خانواده از بین می‌رود در حالی که قناعت کردن به داشته‌ها، خانواده‌ها را به آرامش می‌رساند.
  •   و حرف آخر...
از همه مسلمانان و مؤمنان انتظار می‌رود با آگاهی کامل از‌ترفند‌های دشمن درمقابل آنها ایستادگی کرده و نقشه‌های آنها را نقش بر آب کنند تا بتوانیم فرهنگ اصیل اسلامی را حفظ کنیم.


سنندج‌ـ غریبه رحیمی‌ـ خبرنگار همشهری: شهدا بزرگ‌ترین هدیه‌های الهی در کشور ما هستند؛ کسانی که با همه وجود برای اسلام و حراست از انقلاب و کشور تلاش کردند.

1393/07/19

سنندج‌ـ غریبه رحیمی‌ـ خبرنگار همشهری: شهدا بزرگ‌ترین هدیه‌های الهی در کشور ما هستند؛ کسانی که با همه وجود برای اسلام و حراست از انقلاب و کشور تلاش کردند. این شهدا جوانی و لذت‌های دنیوی را زیر پا گذاشته و با لبیک گفتن به ندای امام خمینی(ره) راهی جبهه‌های نبرد حق علیه باطل شدند تا وجبی از این آب و خاک به دست دشمن نیفتد.
فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس از 3دهه پیش و در شرایطی کاملاً ویژه و استثنایی با رهنمودهای امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در جامعه ما شکل گرفت و بنیان نهاده شد. این فرهنگ تا به امروز سبب‌ ترویج و رشد فضایل اخلاقی در جامعه اسلامی به‌ویژه در میان نوجوانان و جوانان شده است. فضای معنوی و الهی که در آن زمان بر مناطق عملیاتی کردستان حاکم بود، جبهه‌ها و مناطق عملیاتی را به دانشگاه‌های بزرگ فرهنگی و اخلاقی تبدیل کرد طوری که شهدای دفاع مقدس و انقلاب ذخایری پایان‌ناپذیر برای تقویت بنیادهای ارزشی انقلاب محسوب می‌شوند بنابراین توجه به این عزیزان در همه برنامه‌های فرهنگی، هنری، همایش‌ها و کنگره‌ها لازم و ضروری است.
دیدار با خانواده شهیدان
در این زمینه فرمانده گروه 33توپخانه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی و جمعی از مسئولان این گروه با خانواده‌های شهیدان کردستانی «محمدعلی صحیحی» و «شاهرخ شکوهی» دیدار کردند. امیر «محسن آذرافروز» هدف از برگزاری این دیدار را دلجویی از خانواده شهدا و اعلام پیروی از آرمان‌های شهدا و رهبر کبیر انقلاب عنوان کرد. وی ادامه داد: سرزمین پاک ایران نیز بیش از هر جای دیگر، مفتخر به داشتن ارزش‌های والا و اصیلی است که نمونه آن را در کمتر جایی می‌توان یافت. «فرهنگ ایثار و شهادت» یکی از ارزش‌هایی است که همزمان با تاریخ این سرزمین شکل گرفته و همیشه از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده است.
وی با تجلیل از فداکاری شهدا و ایثارگران 8سال دفاع مقدس اظهارکرد: دشمنان اسلام با تحمیل جنگ در توطئه خود ناکام ماندند و ملت ایثارگر ما با پیروی از اسلام و فرمایش‌های امام خمینی(ره) مردانه با نثار جان و مال خود 8سال در برابر دنیای استکبار ایستادند و شهدای گرانقدر با فدا کردن جان خود درخت انقلاب را آبیاری کردند.
تأمین آسایش امروز
وی افزود: اگر امروز آسایش، آرامش، امنیت، عزت و سربلندی در ایران اسلامی حاکم است به برکت خون شهیدان و حاصل رشادت‌ها و دلاور مردی‌ها و فداکاری‌های غیور مردان ایران در 8سال دفاع مقدس است و باید با همه وجود قدردان زحمات آنان باشیم و در این راه رسالت خود را به بهترین شیوه انجام دهیم.فرمانده گروه 33توپخانه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رشادت‌های شهدا در تاریخ انقلاب اسلامی افزود: باید آرمان‌های والای شهیدان را حفظ کنیم و با عزت و سربلندی راه ایشان را ادامه دهیم. وی شرایط امروزی و حاکمیت نظام دینی را مرهون ایثارگری و از خودگذشتگی شهدای انقلاب اسلامی دانست و ادامه داد: شهدای انقلاب با توکل به خدا و اقتدا به امام خود طاغوت زمان را سرنگون و زمینه حکومت دینی را فراهم کردند. به بیان دیگر نظامی را بنا نهادند که در شرایط موجود الگوی بسیاری از آزادگان دنیاست و نیز نمونه‌ای برای انقلاب در کشورهای اسلامی به شمار می‌رود.
زندگینامه 2شهید
فرمانده گروه 33 توپخانه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران به زندگینامه‌ این 2شهید پرداخت وگفت: شهید «شاهرخ شکوهی» در پنجم بهمن سال42 در یک خانواده پرجمعیت در محله‌های قدیمی سنندج به دنیا آمد.
آذرافروز اظهارکرد: وی فرهنگ ناب اسلام محمدی(ص) را در خانواده متدین خود فراگرفته و همواره در رفتار و گفتار خود بین تمام دوستان و برادران و خواهران الگو و نمونه بود.
وی همچنین با اشاره به حضور این شهید بزرگوار در خط مقدم جبهه‌های جنگ تحمیلی ادامه داد: وی در اوایل جوانی در سال 64 خود را برای انجام خدمت مقدس سربازی به لشگر77 معرفی کرد. وی پس از گذراندن دوران آموزشی به جبهه‌های حق علیه باطل اعزام شد و در طول خدمت با عشق و علاقه به دفاع از میهن اسلامی پرداخت.
 آذرافروز افزود: این بزرگوار سرانجام در عملیات والفجر 9 در سوم فروردین سال 65بر اثر اصابت گلوله مستقیم آر.پی.جی 7 دشمن، به درجه رفیع شهادت نایل آمد و درحالی که تنها 23بهار از زندگی پرخروشش نگذشته بود با نوشیدن شهد شیرین شهادت خون خویش را نثار خاک پاک ایران زمین کرد.
حاکمیت ارزش‌های اسلام
 سرپرست امور ایثارگران گروه 33 توپخانه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار گفت: اگر خون‌های پاک شهدا نبود، امروز شاهد حاکمیت ارزش‌های دین مبین اسلام و پیروزی انقلاب اسلامی نبودیم.
«آزاد موالی» با اشاره به جایگاه و نقش شهدا در پیشرفت و تعالی نظام جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: اقتداری که نظام جمهوری اسلامی در دنیا به آن دست یافته، به برکت خون شهدا و در سایه رهنمودهای امام راحل و رهبرمعظم انقلاب اسلامی است.
وی بیان کرد: برای زنده نگه داشتن و‌ ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، همه باید تلاش کنند  این فرهنگ به نسل‌های آینده انتقال یابد و برگزاری یادواره شهدا و تکریم خانواده شهدا از جمله راه‌های انتقال این فرهنگ باارزش است. سرپرست امور ایثارگران گروه 33 توپخانه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: شهید «محمدعلی صحیحی» در سال 40 در سنندج متولد شد و وی فرهنگ ناب اسلامی را در خانواده متدین خویش فرا گرفت. موالی عنوان کرد: در اوایل جوانی در سال 61 خود را برای انجام خدمت مقدس سربازی به گروه 22 توپخانه معرفی کرد و در گردان 305 توپخانه سازماندهی شد. آن شهید بزرگوار پس از گذراندن دوران آموزشی به جبهه حق علیه باطل اعزام شد.


نویسنده: سنندج‌ـ غریبه رحیمی
امروزه هدف دشمن از طراحی و پخش برنامه‌های ماهواره‌ای، خدشه وارد کردن به کانون گرم خانواده‌ها و به چالش کشیدن آن است که در این میان، زنان از همه بیشتر مورد هدف قرار دارند و دشمن با استفاده از ابزار رسانه ‌به‌ویژه شبکه‌های مخرب، افکار و ارزش‌های دینی و اسلامی مسلمانان را نشانه گرفته است و زنان مسلمان در نوک پیکان این هجمه‌ها قرار گرفته‌‌اند.

  شکی نیست که دشمن از حجاب زنان و دختران ایرانی هراس دارد و با ابزارهای مختلف به‌ویژه گسترش شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان و بعضا شبکه‌ها و برنامه‌هایی به زبان کردی، دست به تهاجم فرهنگی علیه خانواده‌های ایرانی و کردستانی می‌زند و جنگ نرم را به پیش می‌برد.
در چنین فضایی باید بیش از پیش به مبارزه در جبهه تهاجم فرهنگی بپردازیم. باید هر روز بیشتر از شکل توطئه‌های دشمنان اطلاع داشته باشیم تا بتوانیم به کسانی که در این دام شوم گرفتار شده‌اند، به اندازه توان خود کمک کنیم.
سرباز جبهه فرهنگی نمی‌تواند بدون آگاهی نسبت به نقشه دشمن‌کاری از پیش ببرد.
در این زمینه با «حافظه تنهایی» استاد حوزه و دانشگاه به گفت‌وگو نشستیم که در ادامه می‌خوانید.

  • چرا افراد امروز حتی با وجود تجملاتی که در زندگی وجود دارد از زندگی لذت چندانی نمی‌برند؟

انسان موجودی است تکامل‌پذیر و طالب رشد و تعالی که از روی فطرت، به دنبال دست یافتن به یک آرامش و تسکین روحی می‌گردد تا او را به اصل خود و فطرت پاکش ربط دهد، اما گاهی اوقات به دلیل نداشتن شناخت کافی از آرمان‌های اصیل و واقعی خود، به جای راه به بیراهه می‌رود و به سودای تأمین منافع آنی و لذت‌های زود گذر، آن هم با استفاده از وسایل مادی حرکت می‌کند، اما این موارد او را به تکامل و تعامل و تعادل و آرامشی نمی‌رساند که در جست‌وجوی آن است، بلکه نوعی سرخوردگی و یأس را برایش به ارمغان می‌آورند چون تغییرپذیر و متنوع هستند.
این تغییر و تنوع سبب روزمرگی و به نوعی دلزدگی می‌شود که به انسان اجازه نمی‌دهد لذت واقعی را از زندگی ببرد و حالت سیری‌ناپذیری دارد.

  • آسیب‌های ماهواره دامان بعضی از خانواده‌ها از جمله کردستانی‌ها را می‌گیرد. چرا برخی بانوان برنامه‌های ماهواره‌ای

می بینند؟
سیاست مزدورانه غرب این است که روی فکر و اندیشه آحاد جامعه ایران اسلامی به‌ویژه زنان خانه‌دار و دختران دانشجو کار کنند، زیرا به این نکته اساسی رسیده‌اند که زن تأثیر عمیق و گسترده و نفوذی بسیار بالایی بر افراد خانواده دارد.
پس می‌خواهند فکر او را مسموم کنند تا دچار رخوت شود و نتواند با اندیشه والای خود، خانواده را مدیریت کند. همچنین نتواند خدماتی به خانواده ارائه دهد یا مهر مادری و عطوفت را نثار فرزندان خود کند و نتواند راهبری شایسته برای مرد خانه و پایبند به اصول انسانی باشد.
وقتی فکر تخریب شود نیروی جسم نیز تحلیل می‌رود و در نتیجه، تبعات منفی آن به‌صورت مستقیم بر خانواده تأثیرمی‌گذارد که درچنین حالتی، طلاق روانی و عاطفی، گسست نسل و تربیت نشدن مناسب به دنبال آن اتفاق می‌افتد.
به هرحال این مشکل در استان ما نیز مشهود است.

  • ماهواره تا چه اندازه توانسته است زنان کردستانی را تحت تأثیر خود قرار دهد؟

متاسفانه بعضی از زنان عمر مفید خود را صرف دیدن برنامه‌های بی‌فایده ماهواره‌ای می‌کنند و بدون توجه به این سرمایه ارزشمند، آن را هدر می‌دهند.
پس بخشی از جامعه بزرگ و گسترده زنان، زندگی خود را به شیوه غلطی دنبال می‌کنند و به جای کسب اعتبار علمی، فرهنگی و اجتماعی و تکیه بر اصول و ارزش‌های والای اسلامی که زمینه‌ساز رشد انسان می‌شود، بازیچه نقشه‌های شوم دشمنان می‌شوند.
این موضوع دغدغه‌های دروغینی برای بعضی از بانوان ایجاد و آنان را به خود مشغول می‌کند.
به‌عنوان نمونه می‌توان به استفاده بیش ازحد از وسایل آرایشی اشاره کرد که مدل‌ها و برندهای آن به‌طور دقیق از برنامه‌های مخرب ماهواره‌ای گرفته می‌شود.

  • اشاره کردید به استفاده از وسایل آرایشی و بهداشتی. استفاده از این لوازم چه سنخیتی با فرهنگ ایرانی‌ـ اسلامی دارد؟

معضلات استفاده از این وسایل به اصطلاح آرایشی و بهداشتی و مصائب پشت پرده آن برای زنان و دختران ما ناشناخته مانده است و اثرهای مخربی که روی پوست و مو دارد در درازمدت می‌تواند منجر به آسیب شود.
مطمئنم اگر زنان استفاده‌کننده از این‌گونه وسایل، که مثل نقل و نبات در شهر به فروش می‌رسد، می‌دانستند این لوازم با چه شیوه‌ای تهیه و وارد بازار می‌شود حتی برای یک ثانیه هم از این مواد آرایشی استفاده نمی‌کردند.
کارشناسان بهداشت بر شیوه غیرمعمول و نادرست تهیه و توزیع این مواد اشراف دارند. مسئولان مربوط باید بیشتر در این زمینه اطلاع‌رسانی کنند.
اسلام مجوز استفاده از مواد آرایشی را به زنان داده است آن هم برای همسر خود.
روایت شده است که پیامبراکرم(ص) نیز بر مستحب بودن آرایش در وقت نماز تأکید می‌کردند.

  • با چه شیوه‌ای می‌توان زنان را تشویق کرد از برنامه‌های زیانبار ماهواره‌ای که کانون خانواده را هدف گرفته است دوری کنند تا بتوانند از لطمه‌های آن در امان بمانند؟

اصل موضوع به نداشتن آگاهی و اطلاع کافی زنان و دختران ما از هویت اسلامی‌ـ ایرانی خود بازمی گردد. اگر جایگاه زن در اسلام به‌صورت واقعی برای این قشر بیان شود و منزلتی که زن در اسلام دارد تشریح شود، مطمئناً این وضع ادامه نمی‌یابد، اما مشکل اینجاست که تعدادی از زنان و دختران ما چشم و گوش بسته، ذهن و گوش خود را به بوق‌های تبلیغاتی و مسموم دشمنان سپرده‌اند.
دشمنان برای ضربه زدن به اسلام و ارزش‌های متعالی آن، تصمیم گرفته‌اند از زنان به‌عنوان محور اصلی خانواده ایرانی‌ـ اسلامی سوءاستفاده کنند و تفکر اندلسی را در ایران اسلامی پیاده کنند و به اهداف شوم خود برسند.
و حرف آخر...
اهداف شوم دشمنان عملی نمی‌شود، چون بانوان فهیم ما با تمسک به آیات نورانی قرآن کریم و سیره حضرت زهرا(س) برنامه‌های شوم دشمنان را نقش برآب می‌کنند.

 



<      1   2      
.: Weblog Themes By Pichak :.



بازدید امروز: 4
بازدید دیروز: 14
کل بازدیدها: 260094

تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک

  • فروش بک لینک فالو | فروش بک لینک با کیفیت