طراحی سایت

قالب وبلاگ

دی 93 - ستاره آسمان
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی سایت


ستاره آسمان
چاوەکانم داخست تا کە چاوی خومارت نەبینم لە نەکاو دڵم گووتی خۆ ئەمن ھەستی دەکەم و دەیبینم
نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 93/10/25 توسط gharib

 


1- خاله
 

معنای لغوی : خواهر مادر

معنای استعاره ای : هر زنی که با مادر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد .

نقش سمبلیک : یک خانم مهربان و دوست داشتنی که خیلی شبیه مادر است و همیشه برای شما آبنبات و لباس می خرد .

غذای مورد علاقه : آش کشک.
ضرب المثل : خاله را میخواهند برای درز ودوز و گرنه چه خاله چه یوز. خاله ام زائیده، خاله زام هو کشیده. وقت خوردن خاله خواهرزاده رو نمی شناسه. اگه خاله ام ریش داشت، آقا داییم بود .

زیر شاخه ها : شوهر خاله: یک مرد مهربان که پیژامه می پوشد و به ادبیات و شکار علاقه مند است. دختر خاله/پسر خاله: همبازی دوران کودکی  که یا در بزرگسالی عاشقش می شوید اما با یکی دیگه ازدواج می کنید یا   باهاش ازدواج می کنید اما عاشق یکی دیگه هستید .

مشاغل کاذب : خاله زنک بازی، خاله خانباجی .

چهره های معروف : خاله خرسه، خاله سوسکه.

داشتن یک خاله ی مجرد در کودکی از جمله نعمات خداوندی است .


2- عمه

معنای لغوی : خواهر پدر

معنای استعاره ای : هر زنی که با پدر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد/هر زنی که مادر چشم دیدنش را نداشته باشد .

نقش سمبلیک : به عهده گرفتن مسئولیت در موارد ذیل : 1 – جواب همه ی حرف های بدی که میزنید . مثال :  عمته … 2 – جواب همه ی محبت هایی که می کنید. مثال: به درد عمه ات می خوره … 3- توجیه کلیه ی بیقوارگی ها/رفتارهای نامتناسب شما (تنها برای دخترخانم ها). مثال: به عمه ات رفتی . 4 – خیلی چیزهای بدِ دیگه. از ذکر مثال معذوریم …

غذای مورد علاقه : شله زرد، سمنو .

ضرب المثل : ندارد (تخفیف به دلیل   تعدد در   نقش های سمبلیک ).

زیر شاخه ها : شوهر  عمه: یک مرد   پولدار که   سیبیل قیطانی دارد  . پسرعمه/دخترعمه: همبازی دوران کودکی   که در بزرگسالی حالتان را به هم می زنند .

چهره های معروف :  عمه لیلا .

ترجیع بند : دختر که رسید به بیست، باید به حالش گریست. (شما رو نمی دونم ولی من اینو از عمه ام می شنوم نه از خاله ام !)

داشتن یک عمه که در توصیفات فوق صدق نکند جزو خوش شانسی های زندگی است .

 

 


3– دایی

معنای لغوی : برادر مادر

معنای استعاره ای : هر   مردی که با   مادر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد/هر مردی که پتانسیل کتک خوردن توسط پدر را داشته باشد .

نقش سمبلیک : یکی از معدود مردانی که   هر چند به سیاست علاقه مند است اما حس گرمی به شما می دهد، همیشه حرفهایتان را می فهمد و می شود پیشش گریه کرد .

غذای مورد علاقه: فسنجون .

ضرب المثل : عروس را که مادرش تعریف کنه، برای آقا داییش خوبه. اگه خاله ام ریش داشت آقا داییم بود .

زیر شاخه ها :   زن دایی: یک زن چاق و شاد که خیلی کدبانو است و جلوی مادر قپی می آید .  پسردایی/دختردایی: همبازی دوران کودکی   که در بزرگسالی   مثل یک همرزم ساپورتتان   می کنند .

چهره های معروف :  علی دایی، دایی جان ناپلئون .

ترجیع بند : همه چیز زیر سر این انگلیساست .

سعی کنید حتما حداقل یک دایی داشته باشید .

 

 

 


4 – عمو

معنای لغوی : برادر پدر

معنای استعاره ای : هر   مردی که با   پدر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد .

نقش سمبلیک : یکی از مردانی   که شما   همیشه باید بهش بوس بدهید و بعد بروید   کارتون ببینید  تا او با پدر حرفهای جدی بزند. یکی از مردانی که مادر به مناسبت آمدنش قرمه سبزی می پزد و همیشه وقتی می رود پدر ساکت شده، به فکر فرو می رود .

غذای مورد علاقه : قرمه سبزی، آبگوشت .

ضرب المثل : عقد دختر عمو پسر عمو را در آسمان بستند .

زیر شاخه ها :  زن عمو :  یک   زن خوشگل   که زیاد به شما توجه نمی کند و خودش را برای مادر می گیرد، دخترعمو/پسرعمو: همبازی دوران کودکی  که اگر تا هجده-بیست سالگی دوام آورده باهاش ازدواج نکنید خطر را از سر گذرانده اید .

مشاغل کاذب : بازی در قصه های ایرانی .

چهره های معروف :  عمو زنجیرباف،  عمو یادگار، عمو پورنگ .

داشتن یک   عمو ی   پولدار خیلی خوب است



نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 93/10/25 توسط gharib

از مترسکی سؤال کردم: آیا از تنهایی در این مزرعه بیزار نشده ای؟

پاسخ داد: در ترساندن دیگران برای من لذتی است به یاد ماندنی، پس از کار خود راضی هستم و هرگز از آن بیزار نمی شوم.

اندکی اندیشیدم و گفتم: راست گفتی! من نیز چنین لذتی را تجربه کرده بودم.

گفت: تو اشتباه می کنی زیرا کسی نمی تواند چنین لذتی را ببرد مگر آن که درونش مانند من با کاه پر شده باشد.

سپس او را رها کردم در حالی که نمی دانستم آیا مرا می ستاید یا تحقیر می کند.

یک سال بعد مترسک، فیلسوف و دانا شد و چون دوباره از کنار او گذشتم دو کلاغ را دیدم که سرگرم لانه ساختن زیر کلاه او بودند!



نویسنده: غریبه رحیمی سنندج‌ـ خبرنگار همشهری
مسکن از نیازهای اولیه بشر است که همه انسان‌ها به آن محتاجند و دولت‌ها در کشورهای مختلف با برنامه‌ریزی‌های گوناگون تلاش می‌کنند این نیاز پایه‌ای بشر را رفع کنند.

1393/10/24

در ایران نیز مسکن مناسب به‌عنوان یکی از حقوق شهروندی محسوب می‌شود، اما با وجود برنامه‌های اجرا شده فراوان، رشد روزافزون جمعیت در کنار عرضه بی‌تناسب مسکن در طول چند دهه سبب شده است که مشکلات مربوط به بخش مسکن همچنان لاینحل باقی بماند.
 کردستان نیز از این مشکل در امان نمانده است و مسکن روز به روز به دغدغه تعداد بیشتری از مردم سنندج تبدیل می‌شود، چراکه هزاران مستأجر در این شهر با مشکلات کوچک و بزرگی دست و پنجه نرم می‌کنند و به نظر می‌رسد به دست فراموشی سپرده شده‌اند.

رشد نامعقول اجاره بها
یک شهروند سنندجی در گفت‌وگو با همشهری اظهارکرد: برخی مواقع رشد اجاره بها از افزایش قیمت مسکن نیز جلوتر است. در این شرایط صاحبخانه‌ها نیز که قیمت ملکشان نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، نرخ‌های جدید و نامعقولی را برای اجاره درخواست می‌کنند و معلوم نیست اجاره بها با چه معیار و میزانی محاسبه می‌شود. انگار انصاف در مالکان خانه‌ها کمرنگ شده است.
«محمد ملایی» با تأکید بر لزوم رفع مشکلات اقتصادی در کشور و کردستان افزود: مستأجران که بیشتر آنها افزایش درآمد ویژه‌ای متناسب با این رشد قیمت نداشته‌اند، از پس پرداخت اجاره‌های جدید برنمی آیند.
وی ادامه داد: نظارت بر قیمت اجاره بهای مسکن آن‌طور که باید، اجرا نمی‌شود. این موضوع درحالی است که باید بنگاه‌داران و مشاوران املاک به‌صورت جدی کنترل شوند و صرف اینکه با انجام کد رهگیری قابل کنترل هستند کافی نیست، چراکه بیشتر با قولنامه‌های بدون کد رهگیری اقدام به  بستن قرارداد می‌کنند.

تعیین بی‌ضابطه قیمت‌ها
یکی دیگر از شهروندان سنندجی نیز گفت: اگر شوک افزایش اجاره بها که به گفته بسیاری از صاحبان املاک و فعالان بازار مسکن متأثر از موج جدید تورم در بازار است کنترل و نظارت نشود، بدون شک روند صعودی خود را همچنان حفظ و طبقات پایین جامعه را از پرداخت اجاره بها ناتوان می‌کند.
«جلیل خداویسی» که کارمند یکی از اداره‌های دولتی و مستأجر است، افزود: مالکان به دلخواه قیمت‌های متفاوتی برای املاکشان تعیین می‌کنند، بدون اینکه کسی بر کار آنها نظارتی داشته باشد.

سود معاملات کاهش یابد
این شهروند سنندجی تصریح کرد: مدتی پیش که رسانه‌ها اعلام کردند که نرخ خرید و فروش مسکن شکسته است سری به مشاوران املاک زدم، اما مشاهده کردم که دلان هنوزهم به این موضوع تن نمی‌دهند و بنا به سلیقه و سود خود اقدام به خرید و فروش می‌کنند.
خداویسی با تأکید بر لزوم حذف دلالان و کاهش نرخ معامله مشاوران املاک عنوان کرد: باید سود یک معامله کاهش پیدا کند، زیرا فردی که براساس تعرفه صنفی از یک معامله سود میلیونی می‌برد، هرگز راضی به کاهش نرخ‌ها
نمی‌شود.
وی ادامه داد: امروز شاهد حضور افراد زیادی در این صنف هستیم که در مغازه‌ای 3متری با دود کردن سیگار، میلیونر می‌شوند.

چشم به راه مسکن مهر
یکی دیگر از شهروندان نیز با انتقاد از وضع فعلی بخش ملک و مسکن گفت: با داشتن 2فرزند ماهانه حدود 800هزارتومان حقوق می‌گیرم که باید 350هزارتومان آن را برای اجاره یک ساختمان 80متری یک خوابه پرداخت کنم.
«محمد شاه‌نظری»ادامه داد: با توجه به گران شدن کالاهای اساسی مردم مانند انواع موادغذایی، پوشاک و سایر هزینه‌ها واقعاً نمی‌توانم از پس هزینه‌های زندگی بربیایم.

تعاونی‌های مسکن مهر تلاش کنند
یکی دیگر از شهروندان سنندجی نیز گفت: در طرح مسکن مهر، به امید خانه‌دار شدن ثبت‌نام کردم، اما با وجود اینکه 5سال از چشم انتظاری متقاضیان مسکن مهر می‌گذرد، هنوزهم همه این واحدها به‌صورت کامل به مرحله واگذاری به متقاضیان نرسیده است.
«صلاح زارعی» تصریح کرد: همه تعاونی‌ها باید برای تکمیل و تحویل مسکن مهر اقدام کنند تا طرح‌ها به‌زودی تحویل خریداران داده شود. شاید تحویل این مسکن‌ها بتواند مشکلاتمان را کمتر کند.
وی ادامه داد: بیش از چند سال است که صاحبان مسکن‌های ناتمام مهر در سنندج چشم انتظار تحویل خانه‌های خود هستند و با وجود وعده‌های مکرر متولیان مبنی بر تحویل این واحدها، سردرگم مانده‌اند.
زارعی نبود نظارت را یکی دیگر از عوامل گرانی اجاره بهای مسکن دانست و افزود: باتوجه به وضع نامناسب اقتصادی در کشور، شاهد افزایش نرخ‌ اجناس و کالاهای اساسی هستیم و همین موضوع سبب شده است که برخی از سودجویان از وضع موجود ناراضی باشند.

نبود نظارت کارشناسی بر اجاره بها
یکی از مشاوران املاک در سنندج نیز اظهارکرد: خانه‌های بسیاری که در طرح مسکن مهر ساخته شد، تأثیری بر کاهش اجاره بها نداشت.
«فرید بابایی» افزود: بیشتر قیمت‌گذاری‌ها ازسوی مالکان صورت می‌گیرد و در این زمینه، نظارت کارشناسی کمتر دخیل است.
وی از دلایل افزایش قیمت مسکن را ثبات نداشتن بازار دانست و افزود: مالکان همیشه ملک خود را 50 تا 80هزارتومان بیشتر از آنچه بنگاه به‌عنوان میزان اجاره بها تعیین می‌کند، اجاره می‌دهند.
بابایی افزود: چند ماه پیش که مبلغ وام خرید مسکن افزایش یافت، برخی کارشناسان هشدار داده بودند که این اقدام می‌تواند سبب تحریک تقاضا و سپس افزایش قیمت مسکن شود که به نظر می‌رسد پیش‌بینی کارشناسان در حال تحقق است.

نابسامانی تعیین نرخ اجاره بهای مسکن
یک کارشناس اقتصادی کردستان گفت: این روزها بی‌سامانی موجود در زمینه تعیین نرخ اجاره بهای مسکن و املاک تجاری در این استان به یک معضل تبدیل شده است.
«محمد شعبانی مریوانی» افزود: با افزایش نرخ‌های اجاره بها و کاهش قیمت مسکن در استان شاهد رکود ساخت‌وساز هستیم و در این میان شغل‌های مرتبط با این بخش کاهش و آمار بیکاری افزایش می‌یابد.
وی ادامه داد: دلیل اصلی این نابسامانی نبود متولی مشخص و نظارت‌های کافی است که سبب شده نرخ‌های بی‌ضابطه‌ای به مردم تحمیل شود. شعبانی مریوانی اظهارکرد: با توجه به جمعیت بالای جوان و تأکید سیاست‌های کلی نظام مبنی بر ضرورت تسهیل ازدواج، باید تأمین مسکن در کشور آسان شود که لازمه انجام این مهم، وجود برنامه‌ریزی عملیاتی کوتاه مدت و بلندمدت ازسوی مسئولان و حمایت بانک‌هاست.
وی افزود: حمایت کافی نکردن بانک‌ها از تکمیل مسکن‌های مهر نیمه‌تمام در ماه‌های گذشته به کاهش عرضه و رشد تقاضای مسکن در بازار منجر شد که این موضوع رشد نرخ اجاره بها را به دنبال داشته است.
این کارشناس اقتصادی با اشاره به تعرفه‌های اجاره بها در استان گفت: در شرایط معمولی قیمت اجاره بهای مسکن، تابع قیمت خانه در بازار است؛ هرچند این معادله در ماه‌های گذشته به هم خورده است.
شعبانی مریوانی تصریح کرد: تکمیل بسیاری از واحدهای ناتمام مسکن مهر در کشور به حمایت مالی بانک‌ها نیاز دارد. این درحالی است که سیستم بانکی کشور از این موضوع حمایت نکرده و همین موضوع نیز سبب شده است که ساخت‌وساز مسکن در چند ماه گذشته کاهش یابد. وی با تأکید بر اینکه بازار اجاره بهای مسکن از مکانیزم عرضه و تقاضا پیروی می‌کند، گفت: حمایت نکردن بانک‌ها از تکمیل مسکن مهر سبب شده است دلالان مسکن، اقدام به خرید این خانه‌ها از مالکانشان کنند و با این کار کنترل بخشی از بازار اجاره بها را در دست گیرند و به‌صورت هماهنگ نرخ اجاره بها را بالا ببرند. شعبانی مریوانی با تأکید بر ضرورت برخورد با بازار دلالی مسکن افزود: به دلیل اینکه حجم بالایی از درآمد خانوارهای کشور صرف پرداخت اجاره بهای مسکن می‌شود باید با مدیریت صحیح از رونق بازار دلالی در این بخش جلوگیری شود. وی عنوان کرد: اکنون بیش از یک میلیون و 600هزار خانه خالی در کشور وجود دارد که اگر قانون مالیات از خانه‌های خالی تقویت و به‌صورت کامل اجرا شود زمینه عرضه این خانه‌ها به بازار به وجود می‌آید. این موضوع به افزایش عرضه مسکن در بازار منجر می‌شود و کاهش نرخ اجاره بها و قیمت مسکن را در پی دارد. این کارشناس اقتصادی اضافه کرد: برخی از دلالان با تعیین قیمت اجاره‌بها در مناطق شمالی تهران، موجی به راه می‌اندازند که نتیجه آن رشد قیمت خانه و همچنین نرخ اجاره بها در مناطق جنوبی پایتخت می‌شود و این موضوع در نهایت قیمت مسکن را در کل کشور افزایش می‌دهد.


نویسنده: غریبه رحیمی
توجه به موضوع‌های فرهنگی و تربیتی از مهم‌ترین مسائلی است که توجه ویژه هر دولتی را می‌طلبد، اما‌گاه در این زمینه کم‌کاری‌هایی در کردستان انجام شده است.

1393/10/21

 طرح کانون فرهنگی‌ـ تربیتی محله «فرجه» سنندج از این‌گونه طرح‌هاست که به دلیل در نظر نگرفتن منابع مالی و اختصاص نیافتن اعتبارات، این طرح چندساله، ناتمام مانده است.
سال‌ها از حضور رئیس‌جمهوری وقت و هیأت وزیران در قالب سفرهای استانی به مرکز استان، شهرستان‌ها و مناطق مختلف کردستان می‌گذرد؛ سفر‌هایی که در آن طرح‌های عمرانی جزو مصوبات سفر بوده‌اند، اما اکنون بسیاری از این طرح‌ها هنوز هم نیمه‌تمام مانده‌است. این کاستی‌ها نیازمند راه‌حلی جدی است تا مردم نتایج مثبت آن را مشاهده کنند.
 یکی از مصوبات سفرهای استانی، طرح‌ کانون فرهنگی ‌ـ تربیتی محله‌ فرجه است که قرار بود مردم خیلی زودتر نتایج آن را ببینند، اما گویا این موضوع به دست فراموشی سپرده شده است.
ساخت این کانون از طرح‌های چند ساله‌ است که هنوزهم برای تکمیل آن به تأمین اعتبار نیاز است. کانون فرهنگی ‌ـ هنری محله فرجه سنندج جزو مصوبات سفر هیأت دولت گذشته به کردستان است، اما با وجود گذشت 6سال فقط 50درصد پیشرفت داشته است. کلنگ احداث ساختمان این کانون در سال 1388 به زمین زده شد و مقرر بود این طرح در طول یک سال به بهره‌برداری برسد.
طرحی که کارش تعلیم و تربیت است اکنون به دلیل کم‌کاری‌هایی که در قبال تکمیل شدنشان انجام شده و ناتمام مانده، به محلی برای معتادان و حیواناتی مانند گربه و سگ تبدیل شده است.
مردم این محله معتقدند این ساختمان نیمه‌کاره منجر به بروز ناامنی‌های فراوان شده، چراکه به پناهگاهی برای معتادان و ولگردها و همچنین حیوانات مختلف تبدیل شده است و مسئولان باید هرچه زودتر فکری به حال این موضوع بکنند.

تغییر پیمانکاران طرح
یکی از ساکنان این محله در گفت‌وگو با همشهری با اشاره به ساختمان نیمه‌کاره اظهارکرد: این طرح از سال 1388 آغاز به کار کرد و کارفرمای آن نیز شرکت عمران و مسکن‌سازان کردستان است.
«کاظم ویسی» با اشاره به فرسوده شدن مصالح ساختمانی به کار رفته در این بنا ادامه داد: در این طرح تاکنون 3پیمانکار تغییر کرده است، ساکنان این محله نیز چندبار این موضوع را پیگیری و مسئولان نیز نداشتن بودجه را دلیل ناتمام ماندن این طرح اعلام کرده‌اند.
وی تصریح کرد: در کنار محله فرجه شهرک‌های متعددی ساخته شده است و این مرکز می‌تواند مشکلات بسیاری از جوانان را رفع کند، اما اکنون باید برای انجام کارهای فرهنگی به داخل شهر مراجعه کنند.
این شهروند سنندجی اضافه کرد: مسئولان باید برای تکمیل این طرح‌ها و رفع مشکلات جوانان تلاشی جدی داشته باشند، زیرا همان‌طور که اطلاع دارید آسیب‌های اجتماعی در کمین جوانان است.

بودجه لازم اختصاص نیافته است
یکی دیگر از شهروندان این محله نیز اظهارکرد: اختصاص نیافتن بودجه برای ساخت این مجتمع از دیگر معضلات این مناطق است که در سفرهای استانی هیأت دولت قبل برای رفع کمبود مکان‌های فرهنگی به تصویب رسید.
«مادج صلواتی» ادامه داد: چند سالی است که این طرح به حال خود رها شده و دردسرهایی برای ساکنان این منطقه ایجاد کرده است، چراکه این ساختمان نیمه‌کاره نه تنها مملو از آشغال و زباله شده بلکه انواع سگ‌های ولگرد را هم در آن می‌بینیم، به‌طوری که آرامش را از ساکنان این منطقه سلب کرده است.
این شهروند سنندجی اضافه کرد: اکنون طرح‌های زیادی در استان به‌صورت نیمه‌تمام مانده‌است و دولت باید راهکاری اساسی برای به پایان رساندن آنها ارائه کند.

مسئولان راه و شهرسازی پیگیری کنند
یکی دیگر از اهالی فرجه نیز اظهارکرد: طرح ساختمان کانون همچنان نیمه‌تمام باقی مانده است و ساکنان این محله خواستار پیگیری‌ جدی مسئولان اداره کل راه و شهرسازی استان برای رفع مشکلات و موانع موجود هستند.
«سارا امجدی» گفت: این محله‌ها نه تنها از هیچ امکاناتی برخوردار نیستند، بلکه اگر قرار هم باشد مکانی را برای مردم راه‌اندازی کنند آنقدر طول می‌کشد و مدام می‌گویند بودجه نیست که آن‌کاری را هم که کرده‌اند و هزینه‌ای هم که شده است به‌طورکلی از بین می‌رود.
وی ادامه داد: کانون فرهنگی‌ـ هنری محله فرجه حدود 5سال است که به حال خود رها شده است و اگر 50درصد نیز پیشرفت دارد به مکانی برای معتادان و حیوانات رها شده تبدیل شده است و آن مقدار‌کاری هم که انجام شده است از دست می‌رود.

به حاشیه شهرها هم توجه شود
یکی دیگر از شهروندان اظهارکرد: مسئولان باید اکنون که هوا سرد است به فکر به پایان رساندن این طرح باشند، چراکه می‌بینیم معتادانی که جایی ندارند وارد سالن این طرح می‌شوند و خانه می‌کنند.
«رسول صمدی» با ابراز تأسف از تبعیض فاحش در اختصاص منابع و اعتبارات طرح‌های این شهرستان گفت: نباید تبعیضی میان مناطق قائل شد، بلکه مسئولان باید به مناطق حاشیه‌ای توجه ویژه داشته باشند، اما گویا چنین طرح‌هایی هم از دید مسئولان پنهان مانده است.
وی با گلایه از روند کند اجرای برخی طرح‌های عمرانی و خدماتی در این محله، خواستار توجه ویژه مسئولان مربوط و تسریع در اجرای آنها شد.


نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 93/10/18 توسط gharib
نویسنده: غریبه رحیمی
گذشتگان به امید حضورش درگذشتند و مأیوس از گرفتن جام حیات بخش از وجود نازنینش، آزمایشگاه بنی آدم را ترک گفتند تا سال 610میلادی فرارسید و آن مولود بزرگ و پیامبر خاتم(ص) ، از دامن مادری پاک و بدون حضور مهر پدر، در اوج جهل و خرافه مردم زمان ‌زاده شدند.

1393/10/17

پس از بعثت آن بزرگوار به جای استقبال شکوهمند از آخرین پیامبر خدا و با وجود همه مهربانی‌ها و صداقت در گفتار و رفتارشان که طی 40سال قبل از بعثت از او دیده بودند، نتوانستند حضوری را که موحدان سال‌ها و قرن‌ها در انتظارش بودند باور کنند و وی را ساحر خواندند، خنجر کین از نیام برکشیدند و قصد جانش راکردند.
رسول خدا(ص) برای 13سال و تا آخر عمر مبارکشان از موطنشان بیرون ماندند. معاندان پیامبر و دین اسلام آنگاه که ناچار شدند عظمت پرابهت آن حضرت را درک کنند، بی‌توجه به مهربانی‌هایش به کنج خانه‌ها خزیدند تا جانشان در امان بماند.
انتظار قبل از میلاد، به حزن و اندوه بعد از وفات مبدل شد و نسل‌های بعد اشک حزن و اندوه در فراقش ریختند و به دستور الهی سلام و صلوات نثارش کردند و به پاس آن عظمت تکرار نشدنی، مجلس شادی و مولودی‌خوانی گرفتند.
گرامی باد هفته وحدت که در آن میثاق‌ها تحکیم و پیمان‌ها استوارتر می‌شود و خون‌ها درهم می‌جوشد، دست‌ها و بازوها درهم قرار می‌گیرد، چهره‌ها بر یکدیگر لبخند پیروزی و صفا می‌زنند، همه قشرها باهمند، امت، یکپارچه و منسجم است و شیعه و سنی به یاد سالروز میلاد رسول گرامی اسلام(ص) با هم و در کنارهم، در یک راه و به سوی یک هدف سرود وحدت می‌خوانند. به اعتقاد اهل سنت 12ربیع الاول و به نظر شیعه 17ربیع الاول روز میلاد پیامبر اسلام(ص) است.
 این اختلاف سبب شد امام خمینی(ره) با نامگذاری این روزها به نام هفته وحدت هم به نظر 2مذهب بزرگ اسلامی احترام بگذارند و هم بر لزوم وحدت در جهان اسلام تأکید کنند.
این هفته ویژه درس‌آموزی از کلاس معلم انسانیت، حضرت محمد(ص) است که به برکت میلادشان چهره جهان دگرگون و شرک به توحید مبدل شد. عبادت خدا، جای اطاعت از طاغوت را گرفت، نفاق به یکرنگی گرایید، دشمنی‌های چندساله به اخوت اسلامی رسید و مهاجر و انصار، عرب و عجم و سفید و سیاه برابر و برادر شدند.
در این هفته حضرت محمد بن عبدالله(ص) دیده به جهان گشودند تا نعمت خدا بر بندگانش تکمیل شود، مردم راه را از چاه بازشناسند و در سایه نبوتشان، از ضلالت به هدایت، از ظلمت به نور و از تفرقه به وحدت برسند. اکنون نیز که 1400 و اندی سال از آن تاریخ می‌گذرد، ملت ما در این سالگرد مقدس، پرشکوه‌ترین مراسم، گرم‌ترین مجالس و باصفا‌ترین تجمع‌ها را به پا می‌دارند تا روح اخوت اسلامی درپیکره اجتماع، بیش از پیش زنده شود.
 با آغازماه مبارک ربیع الاول به‌ویژه درهفته‌های میانی آن، آوای خوشی در آسمان کردستان طنین می‌اندازد و مردم این استان با برگزاری برنامه‌های متعدد مولودی‌خوانی، میلاد رسول خاتم حضرت محمد مصطفی(ص) را به جشن و شادی می‌پردازند.
نکته اساسی که باید قدر بدانیم این است که اکنون وحدت و یکپارچگی میان قشرهای مختلف مردم وجود دارد و دشمنان با هیچ حربه و نیرنگی نمی‌توانند به خواسته‌های شوم خود برسند، اما نباید فراموش کرد که هرگاه بذر نفاق و جدایی درون جامعه کاشته شود، میان مردم اختلاف افکنده و راه برای نفوذ دشمنان باز می‌شود.


   1   2   3      >
.: Weblog Themes By Pichak :.



بازدید امروز: 0
بازدید دیروز: 38
کل بازدیدها: 260128

تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک

  • فروش بک لینک فالو | فروش بک لینک با کیفیت