طراحی سایت

قالب وبلاگ

چه می شود که سرطان می گیریم؟{حتما بخوانید} - ستاره آسمان
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی سایت


ستاره آسمان
چاوەکانم داخست تا کە چاوی خومارت نەبینم لە نەکاو دڵم گووتی خۆ ئەمن ھەستی دەکەم و دەیبینم
اغلب زمان بین به وجود آمدن یک بافت تومورال و تشخیص آن بسیار طولانی است و گاهی این زمان به 20 سال می رسد.

به گزارش آفتاب دل ، 

تومورها وعلل پیدایش:

در بدن انسان حدود 13 10 x 6 سلول وجود دارد. این سلولها به طور دائم تقسیم شده و تکثیر می شوند مگر دسته معدودی از آنها مثل سلول های عصبی. گاهی در بین فرایند تکثیر سلول ، یک سلول معیوب تولید می شود. در این میان فرآیندهایی در بدن وجود دارد که این سلول معیوب را نابود کرده و اجازه تقسیم  به  سلول معیوب را نمی دهد. به هر علت اگر این فرآیند نابود شود یعنی سلول های معیوب بتوانند رشد کرده و تکثیر شوند و یا یک سلول سالم نظم تکثیر را از دست داده و به طور مستمر تکثیر شود، نطفه تومور یا سرطان به وجود خواهد آمد. رشد بافت تومور نسبتا سریع می باشد.این بافت به سرعت عروق خونی تشکیل داده وتکثیرمی شود.

 

اغلب زمان بین به وجود آمدن یک بافت تومورال  و تشخیص آن  بسیار طولانی است و گاهی این زمان  به 20 سال می رسد. به دلیل آنکه 1000000سلول تنها یک گرم وزن دارد، بیمار  بسیار دیر به وجود تومور پی برده وبه علت گستردگی تومور گاهی هیچ راه درمانی وجود نخواهد داشت.

توجه به برخی عوامل احتمالی به وجود آمدن سرطان و به یاد داشتن نشانه ها ما را در تشخیص زودرس بافت های سرطانی  یاری خواهد کرد.

 

علل ایجاد سرطان:

علل زیرمی تواند دربوجود آمدن تومورنقش داشته باشد. تاثیربرخی اثبات شده وبرخی دیگر درمرحله تحقیق می باشد.

 

1-پرتوهای یونیزان:

پرتوهایی مثل آلفا، بتا، ایکس و گاما از عوامل اصلی ایجاد تومورها  می باشند. این پرتوها می توانند در بدن ایجاد یون کرده و یا ترکیبات مخرب رادیکال آزاد را ایجاد نمایند.رادیکال های آزادتمایل شدیدبه ترکیب دارند. H2o2 که یک ماده سمی برای بدن است از ترکیب این رادیکال ها بوجود آمده  ومی تواندمنجر به مرگ سلول شود. همچنین این پرتوها با نابود کردن DNA، ایجاد جهش و موتاسیون و یا بوجود آوردن  نقص کروموزومی ضمن آنکه  در ایجاد سرطان نقش عمده دارند،می توانند در معیوب بودن نسل آینده نیز نقش داشته  باشند. پرتوهای x مورد استفاده در رادیولوژی از این دسته می باشند.

 

2-نور آفتاب:

 قرارگیری در معرض نور شدید آفتاب به علت تشعشات u.v (ماوراء بنفش) و یا تأثیرات مخرب نور می تواند عامل ایجاد سرطان باشد. امروزه سرطان پوست حدود 4000 مرگ در سال به جا می گذارد. این تأثیرمخرب در سفید پوستان به نسبت دیگران  بیشتر است. 90درصدسرطان های پوست درنقاطی از بدن بروز می کند که با آفتاب تماس دارد.ماوراء بنفش حاصل از قوس جوشکاری، میکروب کش اتاق های عمل ولیزر نیز عامل سرطان می باشند.

 

3-مواد شیمیایی:

کار با مواد شیمیایی به طور مرتب، استنشاق و لمس آنها می تواند عامل ایجاد سرطان های بی شمار در بدن باشد. موادی مثل نفت،آسفالت، قیرو روغن های سیلیکیونی می توانند باعث ایجاد سرطان پوست شوند. مواد رنگی مورد استفاده  در صنعت لاستیک سازی و کابل سازی می تواند منجر به سرطان مثانه شود. در سال 1775 پوت سرطان بیضه رادر لوله پاک کنها گزارش نمود.

برخی ترکیبات اسپری های حشره کش، مواد شوینده، داروهای شیمیایی صنعتی و گازهای شیمیایی می توانند عامل سرطان ریه باشند. اکسید آهن و نیکل، زغال سنگ، روی، آسبستوز از دیگر مواد خطرناک می باشند.

 

4-آلودگی هوا:

به علت وجود ذرات معلق در هوا، وجود گازهای سمی و نیمه سمی، وجود سرب  و تأثیرات مخرب این مواد  بر سیستم ایمنی بدن، هوای آلوده را باید از جمله عوامل بسیار مؤثر دربروز بیماری های مختلف از جمله سرطان ها در زندگی ماشینی امروز دانست.

 

 5-سیگار:

از عوامل عمده  ایجاد سرطان های  لب، دهان، سینوس، تراشه و ریه می باشد، همچنین می تواند در بروز سرطان های خون و سیستم گردش خون نیز  موثر باشد. پیپ و مابقی مواد دخانی نیز به طور میانگین از این قاعده مستثنی نیستند. امروزه شایع ترین سرطان در  جوامع غربی سرطان ریه می باشد. 4% کل سرطان ها نیز به سرطان دهان اختصاص دارد. همچنین سرطان حنجره اغلب در افراد سیگاری دیده می شود و مردان 10 برابر زنان مبتلا به سرطان حنجره می باشند.

 

6-الکل و مشروبات الکلی:

از عوامل ایجاد سرطان های  دهان، سینوس ها، معده، روده، کولون و کبد می باشد. متأسفانه مشروبات ضمن تأثیرمخرب  بر نیروی تعقل آدمی، بر کار دستگاه های گوارش، خونرسانی و اعصاب تأثیرمنفی گذارده از عوامل اصلی ایجاد سرطان می باشد.

موارد زیر از جمله علل بروز این بیماری است:

1-مواد نگهدارنده

2-مکیدن مواد مخدر

3-خوردن مواد گرم و با حرارت زیاد

4-بهداشت بد دهان و دندان

5-باد و سرما

 

6-تحریکات مزمن

7-ویروس ها

8-برخی ژن ها

9-رژیم غذایی

 

10-چاقی

11-حاملگی متعدد

12-عقیمی

13-شرکای جنسی متعدد

 

14-عفونت تناسلی

15- شروع فعالیت جنسی در سن پایین

16-قرص ضد بارداری

17-تومورهای خوش خیم

 

18-زخم ها

19-گاستریت

20-داروها

21-سنگ های کلیوی و صفراوی

 

22-انجام نزدیکی از راه کانال آنال (مقعد)

23-آسیب های بدنی از راه ضربات مستقیم

24-مصرف هورمون ها

25-اختلالات روانی

 

26-کم خوابی

27-خستگی مفرط  و مداوم

28-کمبود ویتامین ها

29-تلقینات منفی



.: Weblog Themes By Pichak :.



بازدید امروز: 85
بازدید دیروز: 14
کل بازدیدها: 265411

تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک

  • فروش بک لینک فالو | فروش بک لینک با کیفیت