طراحی سایت

قالب وبلاگ

تجلیل از 13 شهیده پیشمرگ کرد مسلمان در کردستان - ستاره آسمان
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی سایت


ستاره آسمان
چاوەکانم داخست تا کە چاوی خومارت نەبینم لە نەکاو دڵم گووتی خۆ ئەمن ھەستی دەکەم و دەیبینم
نویسنده: غریبه رحیمی / سنندج‌ـ خبرنگار همشهری
قشرهای مختلفی از مردم در پیروزی انقلاب اسلامی ایران و همچنین پاسداشت آن سهم داشته‌اند و در این میان هرگز نمی‌توان نقش زنان را نادیده گرفت.

1394/02/01

 زنان ایران اسلامی علاوه بر کمک به پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه‌های اجتماعی کشور، در دوران جنگ تحمیلی نیز در سنگر دفاع از ارزش‌های دینی، اسلامی و انقلابی کشور نقش بی‌بدیل و چشمگیری ایفا کردند؛ زنانی که فرزندان برومندشان را با قرآن و دعایی از جنس نور رهسپار جبهه‌های نبرد حق علیه باطل و‌گاه همسرانشان را بدرقه می‌کردند و از هیچ تلاشی برای آموختن تعالیم اسلام و انقلاب به فرزندانشان فروگذار نمی‌کردند.
 زنان نه تنها در عرصه‌های مادری و همسری که در سایر عرصه‌ها هم خوش درخشیدند و در روزهای سخت برای پیروزی انقلاب اسلامی ایران یا در روزهای جنگ تحمیلی عراق علیه ایران تلاش‌هایی فراوان داشتند؛ زمانی در کسوت امدادگر ایفای نقش می‌کردند و روزی هم در پشت جبهه‌ها به پخت غذا، دوخت لباس، جمع‌آوری دارو و کمک‌های مردمی می‌پرداختند.
 هرچه که هست انقلاب و 8 سال دفاع مقدس را نمی‌توان از این قشر و کمک‌ها و تلاش‌های آنها جدا دانست.
کردستان نیز از استان‌هایی است که دوران جنگ و پیروزی انقلاب اسلامی بر آن تأثیری مستقیم داشت. این استان در زمان جنگ تحمیلی و حتی قبل از آن، بیش از 5400 شهید گلگون‌کفن را در راستای حفظ ارزش‌های این نظام مقدس الهی تقدیم کرد که 536 نفر آن زنان بودند.
 این شیرزنان الگوی کاملی از ایثار، ازخودگذشتگی و ایمان هستند که باید با‌ ترویج افکار و آموزه‌های آنان در میان زنان به‌ویژه دختران جوان در تقویت باورهای جامعه‌ساز در کشور اسلامی‌مان گام برداریم.
با هدف معرفی این جلوه‌های ایثار، قرار است در اردیبهشت همزمان با سالروز سفر رهبرمعظم انقلاب اسلامی به کردستان، کنگره «پیشمرگان کرد مسلمان» در این استان فرهنگی برگزار ‌شود.
این کنگره با هدف شناسایی و معرفی شهدای زن پیشمرگ کرد مسلمان به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوان و همچنین برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تجلیل از خانواده‌های آنان برگزار می‌شود.
نخستین روز از برنامه‌های کنگره شهدای پیشمرگ زن کرد مسلمان در کردستان که به مدت یک هفته ادامه می‌یابد، به همایش «خواهران» اختصاص دارد و در قالب آن، از خانواده‌های شهیده پیشمرگ مسلمان کرد در استان تجلیل به عمل می‌آید.
زنان شهید‌ کردستان به‌عنوان مظلوم‌ترین شهیده‌های کشور یاد می‌شوند، چراکه تعداد زیادی از این شیرزنان در اوایل پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به دلیل دفاع از ارزش‌های اسلامی، به بدترین شکل ممکن شکنجه و جلوی چشمان کودکانشان به شهادت می رسیدند.
قرار است کنگره پیشمرگان زن مسلمان کرد 22 اردیبهشت در سنندج برگزار شود. به همین بهانه با «ناهید منصوری» دبیر کنگره شهدای پیشمرگ زن کرد مسلمان در کردستان به گفت‌وگو نشستیم که در ادامه می‌خوانید.
  • چه تعداد شهیده پیشمرگ مسلمان کرد در کردستان شناسایی شده‌اند؟
تاکنون 13شهیده پیشمرگ کرد مسلمان در کردستان شناسایی شده‌اند که این افراد به‌صورت مشخص در مسیر دفاع از اسلام و انقلاب به درجه رفیع شهادت نایل شدند. این شیرزنان پیشمرگ کرد مسلمان نقش بسیار برجسته و ماندگاری در پیروزی انقلاب و پاسداشت و نگهداری از آن ایفا کردند و دین بزرگی به گردن جامعه کرد، کردستان و کشور دارند. پس باید نگاهی ویژه به آنها داشت.
نکته مهم و قابل ذکر این است که ایثار این شیرزنان در اوج گمنامی بوده است و برای سال‌ها بیشتر مردم از فداکاری و ازخودگذشتگی و درنهایت، ایثار جان آنها اطلاع نداشتند. در همین زمینه برای تجلیل از زنان پیشمرگ و معرفی آنان به نسل‌های آینده به‌ویژه نسل جوان، کنگره «پیشمرگان کرد مسلمان» در اردیبهشت برای یک هفته برگزار می‌شود که یک روز این کنگره، به‌صورت اختصاصی به مراسم زنان پیشمرگ کرد مسلمان اختصاص دارد و برنامه‌هایی ویژه برای این روز در نظر گرفته شده است. شهادت بیش از هزاران شهیده در طول عمر با برکت انقلاب اسلامی، سندی محکم بر نقش‌آفرینی این قشر در مقابله با تهدیدهای دشمنان و دفاع از ارزش‌های اسلامی و انقلابی است.
  • به‌طورکلی آمار شهدای زن کرد مسلمان چه تعداد است؟
به‌طورکلی آمار شهدای زن کردستان 536 نفر است و از میان آنها، تعداد زنان پیشمرگ قبلا 9 شهیده تخمین زده شده بود، درحالی که براساس آخرین تفحص، آمار شهدای زن پیشمرگ کرد مسلمان این استان به 13نفر رسیده است و ما به این موضوع مفتخر هستیم که چنین بانوان بزرگواری داریم.
  • برای اجرای مطلوب و مؤثر این همایش، تاکنون چه کارهایی صورت گرفته است و چه برنامه‌ریزی‌هایی داشته‌اید؟
در همین زمینه سپاه بیت‌المقدس کردستان و اداره‌کل بنیاد شهید و امورایثارگران استان به یاری ما آمدند و به جمع‌آوری زندگینامه و اطلاعات شهدای زن که در فاصله سال‌های 1357 تا 1367 رزمندگان اسلام را در زمینه‌های مختلف یاری می‌رساندند و یا اینکه با گرفتن سلاح به دست، از انقلاب و ارزش‌های والای آن دفاع کردند پرداختند که جای قدردانی دارد.
  • هدف از برگزاری این همایش چیست؟
باید پیشمرگان کرد مسلمان را در دنیا مطرح کنیم و فداکاری و ایثارگری‌های آنان را به نسل آینده به‌ویژه نسل جوان انتقال دهیم. با توجه به فرمایش‌های امام خمینی(ره) که فرمودند در پیروزی انقلاب اسلامی سهم زنان بیشتر از مردان بود و ما پیروزی خود را مرهون فداکاری این شیرزنان می‌دانیم. برهمین اساس زنان ما سهم بسزایی داشته‌اند و در همه عرصه‌ها نقش‌آفرین بوده‌اند. هدف از برگزاری این همایش نیز تجلیل از مقام والای شهدا وهمچنین معرفی شهدای زن به نسل جوان است، چرا که بسیاری از آنها در کردستان ناشناخته و مظلوم مانده‌اند و به‌ویژه نسل جوان با آنها کاملا بیگانه هستند. ازسوی دیگر تلاش می‌کنیم با این کار به‌ ترویج فرهنگ شهادت در جامعه بپردازیم و مردم با این عزیزان که نقش مهمی در محافظت از انقلاب اسلامی و نظام داشته‌اند، بیشتر آشنا شوند.
  • مسئولان برگزار‌کننده این همایش چه کسانی هستند؟
این همایش با همکاری همه اداره‌ها، امور بانوان استانداری و همچنین بسیج جامعه زنان سپاه بیت‌المقدس کردستان با حضور هزار نفر از مدعوین در سالن آموزش و پرورش کردستان و به‌صورت همایش استانی برگزار می‌شود. چه بسیار شیرزنانی که برای دفاع از ارزش‌های اسلام و انقلاب بدون هیچ ترس و واهمه‌ای دوشادوش برادران، همسران و پدرانشان سلاح بر‌داشتند و به دلیل دفاع از ارزش‌های اسلام و انقلاب به دست ناجوانمردانه دشمنان به مقام رفیع شهادت نایل آمدند. باید زنان پیشمرگ کرد مسلمان را در دنیا مطرح کنیم و فداکارها و ایثارگری‌های آنان را به نسل آینده به‌ویژه نسل جوان انتقال دهیم.


.: Weblog Themes By Pichak :.



بازدید امروز: 91
بازدید دیروز: 69
کل بازدیدها: 260361

تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک

  • فروش بک لینک فالو | فروش بک لینک با کیفیت