طراحی سایت

قالب وبلاگ

دوری فرزند از مادر و عقده حقارت در فرزندان - ستاره آسمان
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی سایت


ستاره آسمان
چاوەکانم داخست تا کە چاوی خومارت نەبینم لە نەکاو دڵم گووتی خۆ ئەمن ھەستی دەکەم و دەیبینم
نسخه مناسب چاپارسال به دوستان
تصویر: 

 

به گزارش آفتاب دل به نقل از تسنیم ، معصومه حاج حسینی،  کارشناس مسائل زنان اظهار داشت: اشتغال ماهیتاً نمی‌تواند در لطف مادری و همسرداری تعارض ایجاد کند ولی در تنظیم قوانین حمایتی باید گفت که قوانین حمایتی لازم برای مادران شاغل وجود ندارد که آنها در سهولت به کار خود برسند که این امر وضعیت آسیب رسانی به دنبال دارد.

 

وی ادامه داد: اشتغال حق است و زنان نیمی از یک جامعه را در بر گرفته و در جامعه نفوذ دارند در واقع نصفی از سرمایه انسانی جامعه زنان هستند که عناصر سازنده بوده و سرمایه کار محسوب می‌شوند و اسلام نیز اشتغال را به رسمیت شناخته ولی آیا همه مشاغل در شأن  ومتناسب با زنان است. 

*نباید دوری فرزند از مادر باعث به وجود آمدن عقده حقارت در  فرزندان شود

این کارشناس مسائل زنان گفت: بسیاری از قوانین حمایتی در کشورهای بیگانه متفاوت است به طور مثال در آلمان به فردی که مادر می‌شود سه سال مرخصی می‌دهند و تمام حق و حقوق آن را پرداخت می‌کنند. و جایگاه و پیشرفت خود را حفظ می‌کنند ولی در ایران مرخصی زایمان وقتی به فردی داده می‌شود او موقعیت شغلی خود را از دست می‌دهد.

حاج حسینی بیان کرد: در آموزه های اسلامی آمده است که حداقل سالهای که فرزند باید در دامن مادر رشد کند سه سال است که در ایران این امر نه ماه بیشتر نبوده است و کودک باید در مهدکودک به دور از مادر رشد کند که این عقده حقارت در فرزند را به دنبال دارد.

این کارشناس مسائل زنان افزود: چرا مسئولان سخت می گیرند، در حقیقت می توانند ساختمانی در کنار محل کار زنان شاغل ایجاد کرده و مربی مهد بگذارند تا فرزندان در کنار مادر و نزدیک به او رشد پیدا کنند تا در ساعت شیردهی و رسیدگی به آن در کنار او بوده و لطف مادری را به او ببخشند.

وی ادامه داد: نباید دوری فرزند از مادر باعث به وجود آمدن عقده حقارت در  فرزندان شود چرا که این عقده حقارت و محرومیت بعدها به کودکستان و در مرحله بعد مدارس و دانشگاه راه پیدا کرده و آسیب های جدی را برای آینده فرزند به دنبال دارد همچنین می‌توان گفت که مادران باید مشغول اشتغالی باشند که برای آنها و فرزند و همسرشان لطمه ای نداشته باشد.

 

* بسیاری از حقوق شهروندان اسیر سیاسی کاری مسئولان است

این کارشناس مسائل زنان افزود: بعضی موضوعات از تصویب تا اجرا بسیار طولانی است مانند موضوع اجرت المثل برخی دادگاه ها آن را پذیرفته و در احکام حقوقی مالی برای آن لحاظ می‌کند ولی دادگاه دیگر این موضوع را قبول ندارد در واقع می‌توان گفت رویه قضایی وجود ندارد چه برسد به اینکه موضوعی که هنوز تصویب نشده مانند "بیمه زنان خانه دار" اجرایی شود.

وی ادامه داد: دو موضوع در راستای بیمه زنان خانه دار مدنظراست یک فرهنگی نبودن به این معنا که مسئولان این حقوق را برای زنان نمی‌دانند  و دوم افرادی برای اینکه به مفاسد سیاسی خود برسند شعار اجرایی شدن بیمه زنان خانه دار را می‌دهند تا به میدان قدرت آمده ولی بعد از گذر از پل دیگر این دغدغه را ندارند.در واقع می‌توان گفت بسیاری از حقوق شهروندان اسیر سیاسی کاری مسئولان است.



.: Weblog Themes By Pichak :.



بازدید امروز: 61
بازدید دیروز: 62
کل بازدیدها: 260679

تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک

  • فروش بک لینک فالو | فروش بک لینک با کیفیت