طراحی سایت

قالب وبلاگ

بهمن 93 - ستاره آسمان
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی سایت


ستاره آسمان
چاوەکانم داخست تا کە چاوی خومارت نەبینم لە نەکاو دڵم گووتی خۆ ئەمن ھەستی دەکەم و دەیبینم

دهه‌فجر حیات دوباره ملت ایران در برابر استکبار

نویسنده: غریبه رحیمی - روزنامه‌نگار
12بهمن یادآور رویداد بزرگی در تاریخ کشورمان است.

1393/11/13

روزی که امام خمینی(ره) رهبرفقید انقلاب اسلامی پس از سال‌ها تبعید، به وطن بازگشت و سرانجام درخت سال‌ها مقاومت و پایداری به بار نشست و به کاخ پوشالی طاغوت سنگ حماسه خورد و فرو ریخت؛ زمستان و بهار نیز درهم آمیخت و گرمای پیروزی و افتخار همه جا را پر کرد.
خیابان‌ها از لوث چکمه ستمگران پاک شد و گل‌های با طراوت بالندگی ازمیان برف زمستان سربرافراشتند. تقویم سال‌ها و فصل‌ها به هم ریخت و بهار در دامن زمستان شکوفه پیروزی به بار آورد. طلسم ترس شکست و گریه‌های آزادی، به لبخند شادی تبدیل شد.
پیچک‌های سبز مهرورزی بر اندام بلند و پایدار اراده و ایمان پیچیدند و یاد خدا، همه جا را پر کرد، چراکه در بهمن سال 1357 قشرهای مختلف مردم بدون هیچ تمایزی از نظر سطوح مختلف فرهنگی، قومیتی، جنسیتی و جناح‌بندی‌های ظاهری سیاسی یکپارچه و با وحدت کامل دست در دست یکدیگر به مقابله با رژیم ستمشاهی پرداختند.
برهمین اساس است که هرسال ورود به این دهه یادآور رهایی ملت ایران از وابستگی‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی است. پیام اصلی انقلاب اسلامی ماهیتی فرهنگی داشت و مبتنی بر اندیشه دینی و ارزش‌های معنوی بود.
پیروزی انقلاب اسلامی به معنای صدور پیام و ارزش‌های آن و به حرکت درآمدن موجی از خیزش‌های رهایی بخش در کشورهای اسلامی و جهان سوم بود. انقلابی در جهان معاصر و در منطقه امن غربی‌ها پیروز شده بود که شعار اصلی آن «نه شرقی، نه غربی» بود.
نهضت امام خمینی(ره) در ایران مستقیما با امپریالیسم آمریکا درافتاده و شکست را بر او تحمیل کرده بود. با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، بزرگ‌ترین تحول جهانی قرن بیستم به وقوع پیوست. بنیانگذار این انقلاب با رهبری خود  غرور ملت‌های مستضعفی را که سال‌های طولانی مورد ظلم قرار گرفته بودند، به آنان باز گرداند.
 او نه تنها سرنوشت کشورش را تغییر داد، بلکه میلیونها انسان گم‌گشته در برهوت جاهلیت عصر مدرن را به بازگشتی دوباره به معنویت و یکتاپرستی فراخواند.
پیروزی انقلاب اسلامی، چه در داخل و چه در خارج از کشور، ناظران را با پدیدهای تازه در صحنه سیاسی جهان روبه‌رو کرد. این پدیده بنا به ماهیت، اهداف و سرنوشت خود، در معیارهای سیاسی جهان نمی‌گنجید.
بهمن ماه مظهر وحدت ملی و تبلور ایمان و اراده مردم برای دستیابی به آرمان‌های انقلاب اسلامی است که آن را می‌توان یک عید ملی توصیف کرد.
 22بهمن 1357 و روز سرنوشت‌ساز پیروزی انقلاب، نظام پوسیده ستمشاهی را فرو ریخت و ریشه‌های فاسد دودمان سیاه پهلوی از این کشور اسلامی برکند. مبارزه ملت مسلمان ایران به رهبری امام خمینی(ره) به ثمر رسید و با سرنگونی نظام 2500ساله شاهنشاهی، انقلاب شکوهمند اسلامی ایران پیروز شد.
پیروزی انقلاب اسلامی در ایران به رهبری امام خمینی(ره) نقشی اساسی در بیداری اسلامی درهمه جهان، به‌ویژه در کشورهای خاورمیانه داشت.
این نهضت برای بسیاری از ملت‌های جهان چراغ راه زندگی است. از این‌رو دهه مبارک فجر نباید فقط به‌عنوان پایانی بر یک رژیم سیاسی فاسد تلقی شود، بلکه باید از آن به‌عنوان سرفصل برجسته‌ای در تاریخ سیاسی کشورمان و نقطه‌ عطفی در تاریخ مبارزات استقلال‌خواهانه ملت ایران یاد کرد.


نویسنده: غریبه رحیمی - خبرنگارهمشهری
بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی از مهم‌ترین مشکلات موجود در شهرها به شمار می‌روند، به‌طوری که براساس مطالعات انجام شده، بیشتر مشکلات اجتماعی و ناهنجاری‌ها در این مناطق اتفاق می‌افتد.

1393/11/11

وجود بافت فرسوده در قسمت‌های مرکزی و جنوبی، از ده‌ها مشکلی است که سنندج با آن دست و پنجه نرم می‌کند. بسیاری از کارشناسان معتقدند بافت فرسوده از معضلاتی است که درصورت رسیدگی و برنامه‌ریزی صحیح و به موقع برای احیای آن، می‌تواند به فرصت‌هایی مناسب برای سرمایه‌گذاری تبدیل شود.
همچنین قابلیت‌های اقتصادی بافت‌های فرسوده می‌تواند بر بهبود وضع اجتماعی و اقتصاد شهری تأثیر بسزایی داشته باشد. درشرایط کنونی بافت‌های فرسوده، رفع مشکلات شهری نیازمند توجه بیشتر و سرعت‌بخشی مسئولان در اجرای تصمیم‌هاست.

بافت‌های فرسوده تهدید است
یکی از شهروندان سنندجی می‌گوید: بافت‌های فرسوده در یک جمله، تهدیدی است که با از دست ندادن زمان و مدیریت و برنامه‌ریزی، می‌تواند فرصتی مناسب شود و مشکلات قشر متوسط و ضعیف جامعه را که در این بخش ساکن هستند کمتر کند.
«جلیل قوامی» می‌افزاید: گرایش روزافزون افراد مهاجر و قشرهای کم درآمد جامعه برای اسکان در مناطق فرسوده شهری در کنار وجود بافت‌های فرسوده بر مشکلات این مناطق می‌افزاید. البته فراهم نشدن بستر شهرنشینی از دیگر موارد و مسائل تأثیرگذار در به وجود آمدن بافت‌های نامنظم و فرسوده اطراف و درون شهر به شمار می‌رود.
وی ادامه می‌دهد: بافت‌های فرسوده فرصتی طلایی برای توسعه صنعت گردشگری در استان به‌ویژه سنندج است که باید از آن بهره‌گرفت.
این شهروند سنندجی اضافه می‌کند: بافت فرسوده در شهرهای ما بیشتر به خرابه‌ها و مخروبه تبدیل شده است که باید در این زمینه، راهکاری اساسی ارائه داد.

مهاجران حاشیه‌نشین نمی‌شوند
یکی دیگر از شهروندان حاشیه سنندج نیز اظهارمی کند: افراد در این مناطق بیشتر براثر عواملی مانند فقر و بیکاری و عوامل جاذب شهری از زادگاه خود یعنی روستا و شهر رانده می‌شوند و به شهرهای بزرگ رو می‌آورند. از آنجا که بیشتر این گروه‌ها بی‌سواد هستند و آمادگی لازم را برای جذب شدن در بازار کار شهرها ندارند، به سوی حاشیه‌های شهر و محله‌های دارای بافت فرسوده رانده می‌شوند.
«فرید مولایی» می‌افزاید: نگاهی اجمالی به محله‌هایی که در کردستان این روزها جولانگاه آسیب‌های اجتماعی ومشکلات متعددی شده است، به روشنی پرده از واقعیتی برمی‌دارد که با نگاه بسیاری ازمسئولان فرسنگ‌ها فاصله دارد.
وی ادامه می‌دهد: احیا و بازسازی بافت‌های قدیمی و فرسوده شهر باید از مهم‌ترین برنامه‌های شورای اسلامی شهر به‌عنوان سیاستگذاران اصلی شهری باشد، به گونه‌ای که این شورا باید برای جلب اعتماد و مشارکت شهروندان، عزم خود را به‌صورت عملی جزم کند و نهایت تلاش خود را به کارگیرد.

ضرورت مشارکت مردم
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان نیز خواستار مشارکت مردم در نوسازی بافت‌های فرسوده می‌شود و می‌گوید: دولت تسهیلات مناسبی برای احیای بافت‌های فرسوده در نظر گرفته است و مردم نیز می‌توانند با استفاده از این تسهیلات، بافت‌های فرسوده را احیا کنند.
«محمد صادق وجدی» اظهارمی کند: دولت دنبال ایجاد محرک‌های توسعه‌ای در استان است و این محرک‌ها را در قالب اعطای تسهیلات برای احیای بافت فرسوده در اختیار مردم قرار می‌دهد که باید از آن استفاده کنند.
وی از رسانه‌ها می‌خواهد برای فرهنگسازی و‌ ترویج مشارکت مردم در احیای بافت‌های فرسوده تلاش کنند و ادامه می‌دهد: در صورت مشارکت مردم، می‌توان بافت‌های فرسوده کردستان را احیا کرد و هویت گذشته را به این مناطق بازگرداند.
وجدی زمینه را برای احیای بافت فرسوده در سنندج کاملاً فراهم شده می‌داند و می‌گوید: در صورت مشارکت مردم آمادگی اعطای تسهیلات را برای نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده داریم.
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان با تأکید بر تشویق و ترغیب صاحبان پلاک‌های ریزدانه بافت‌های فرسوده به انجام کارهای تجمیعی عنوان می‌کند: باید با آموزش و تشویق مردم ساکن در بافت‌های فرسوده، آنها را به مشارکت و انجام کار تجمیعی ترغیب کنیم.
وی نقش شهرداری را در ساماندهی بافت فرسوده مرکز سنندج مهم ارزیابی می‌کند و می‌افزاید: اگر شهرداری وارد عمل شده و توان این سازمان به نیروی اداره شهرسازی اضافه شود، قطعاً شاهد ساماندهی و خروج بافت فرسوده مرکز سنندج از حالت فعلی می‌شویم.

45درصد بافت‌های سنندج فرسوده است
رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی سنندج نیز در گفت‌وگو با همشهری با بیان اینکه 45درصد از بافت‌های شهری سنندج فرسوده است، می‌گوید: با توجه به اینکه مناطق فرسوده بیشتر در هسته‌ مرکزی شهر واقع شده است، بایدمقرراتی در زمینه چگونگی ورود به این مسیرها و امدادرسانی در حوادث وجود داشته باشد.
«فردین زمانی» می‌افزاید: با توجه به این میزان بافت فرسوده، از موضوع‌هایی است که در کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر مورد توجه قرار می‌گیرد، نحوه خدمت‌رسانی دستگاه‌هایی مانند آتش‌نشانی است.

لزوم شناسایی بافت‌های فرسوده
نماینده شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با همشهری از وجود 2150هکتار بافت فرسوده در استان خبرمی دهد.
«سیداحسن علوی» اظهارمی کند: ا از این میزان 675هکتار آن در سنندج است. وی با بیان اینکه 540هکتار سکونتگاه غیررسمی نیز در حاشیه سنندج شکل گرفته است، می‌افزاید: این موضوع به مشکلی جدی برای کردستان تبدیل شده است.
وی ادامه می‌دهد: با توجه به اینکه ایران روی کمربند زلزله آلپ ‌ـ هیمالیا قرار دارد کشوری زلزله‌خیز است و وجود بافت‌های فرسوده می‌تواند در زمان وقوع چنین حادثه‌ای، خسارت‌های جبران‌ناپذیری را به بار آورد.
علوی عنوان می‌کند: کردستان نیز در درجه بالایی از منطقه زلزله‌خیز ایران قرار گرفته است و وجود بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی در شهرهای این استان معضلی جدی تلقی می‌شود.
وی ادامه می‌دهد: درزمینه نوسازی بافت‌های فرسوده، فرهنگسازی بسیار مهم است و باید از طریق رسانه ملی و ظرفیت‌های موجود در صدا و سیمای مرکز کردستان، مردم را به سوی این مهم سوق داد.
نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی به سکونتگاه‌های غیررسمی ایجاد شده در حومه سنندج اشاره می‌کند و می‌گوید: وضع سکونتگاه‌های غیررسمی بحرانی است.
وی اظهارمی کند: با توجه به اینکه تنها 26درصد از جمعیت کردستان در روستاها باقی مانده‌اند و بیشتر آنها به سکونتگاه‌های غیررسمی و نقاط منفصل شهری مهاجرت کرده‌اند، پیش‌بینی می‌شود در آینده نزدیک وضع این نقاط، بحرانی‌تر از گذشته شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی می‌افزاید: اگر برای رفع این معضل جدی راهکاری عملی ارائه نشود سکونتگاه‌های غیررسمی به یک معضل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی تبدیل می‌شوند.
وی اضافه می‌کند: درزمینه سکونتگاه‌های رسمی و غیررسمی قانون مدونی در اختیار نداریم و باید به این موضوع نیز رسیدگی شود.


فرستادن به ایمیل

" مهم نیست که شما کدام شبکه را برای تماشا انتخاب کرده اید، مهم این است که فقط تماشا کنید " این یکی از سیاست های اداره کنندگان ماهواره است که ترویج بد حجابی را هنرمندانه به زنان و دختران ما آموزش می دهند .


به گزارش خبرنگار آفتاب دل، حجاب و پوشش بانوان در کشور ایران پیشینه ای طولانی و تاریخی دارد به طوری که در کتیبه ها و آثار باستانی به جای مانده از زمانهای گذشته هیچ کس عریان و یا حتی نیمه عریان نیست.


یکی از عواملی که باعث رواج بدحجابی شد، زیاد شدن ماهواره در منازل بود که در سایه ی غفلت نهادهای نظارتی همانند سرطان به جان خانواده ها افتاد. سرپرستان خانواده ها هم خیلی راحت آن را پذیرفتند غافل از اینکه این بشقاب سربه هوا،الگوی فرزندان آنها میشود و آنها را هم سربه هوا و بی قید و شرط خواهد کرد به طوری که این شبکه های ماهواره ای بی حجابی را به آرامی و بدون سر و صدا در ابعاد وسیعتر انجام داده است.


در حالی که مسلمانان کشورهای مختلف غربی در سال های اخیر با محدودیت هایی از جمله محدودیت در پوشش اسلامی مواجه شده اند، رسانه های آنان بدون توجه به دغدغه های دینی، فرهنگی و اجتماعی زنان ایرانی، به بهانه های مختلف از آن ها می خواهند حجاب از سر بردارند. جالب اینجاست که آن ها آرزوی خود را به عنوان مطالبه زنان ایرانی مطرح می کنند!


وقتی همه افراد خانواده بدون کنترل و محدودیت پای برنامه‌های ماهواره می‌نشینند که برای خانواده مناسب سازی نشده و بی حجابی و بی حیائی در آن موج می‌زند و هیچ حریمی در روابط زن و مرد نیست کم کم حجاب به عنوان یک ارزش تلقی نمی‌شود و زنان و دختران خانواده با کم حجابی یا بد حجابی در جامعه ظاهر می‌شوند و زمانی که کم کم بد حجابی زیاد شد و چشمان هوس باز هم با نگاهشان این روند را تشویق کردند جامعه به فضای خود نمائی برای مردان نا محرم تبدیل می‌شود و کم کم رابطه‌های دور از خانواده و زنان خیابانی و روابط پنهانی مردان و زنان متأهل زیاد می‌شود.


امروزه تماشای ماهواره تبدیل به یک معضل اجتماعی شده و آسیب‌های مهمی را در جامعه و خانواده به همراه دارد، به طوری‌که بیشتر مشکلات فرهنگی نشات گرفته از آن است و باید این مشکل را با بکارگیری راهکارهای مناسبی برطرف کرد.


ازمهم ترین آسیب های اجتماعی ماهواره می توان افزایش طلاق، بی حجابی، ‏معضلات اخلاقی و فرهنگی را برشمرد.


درواقع ورود ماهواره به خانه را می‌توان به فرد نامحرمی تشبیه کرد که درصدد ایجاد اختلاف بین زن و شوهرهاست و با تفرقه‌افکنی در پی ضربه زدن به بنیان خانواده است و با زیبا جلوه دادن زشتی‌ها، دین و ایمان و غیرت افراد را ربوده است.


یکی از سیاست اداره کنندگان ماهواره این است که شما باید پای شبکه‌های ماهواره باشید، مهم نیست که شما کدام شبکه را برای تماشا انتخاب کرده اید، مهم این است که فقط تماشا کنید.


 مهم این است که اوقات فراغتتان را به مطالعه کتاب‌های مفید نگذرانید، مهم این است که زمان بیکاری پای شبکه ماهواره باشید نه در جمع صمیمی‌خانواده و دوستان و از همه مهم تر اینکه به جای تولید فکر و اندیشه با مطالعه کتاب، فکر خود را در اختیار آنها قرار بدهید تا شما را با سیاست‌های خود تربیت کنند.


همچنین پخش سریال‌های بدون سانسور در ماهواره و تماشای آن توسط فرزندان موجب بلوغ زودرس در آن‌ها شده و این نیز آسیب‌های جدی در پی خود در دارد. چراکه این برنامه‌ها تأثیر بیشتری بر روی فرزندان خانواده دارد.


حجاب برای بانوان مانند دیوار برای خانه است و بی تردید حجاب و عفاف سلاح جنگ نرم دشمن برای نفوذ به بنیان خانواده ها می باشدو بایداین فرهنگ در جامعه نهادینه شود زیرا امروزه شبکه های ماهواره ای با هزاران شبکه فارسی و ضد فرهنگی بزرگترین تهدید از سوی دشمن برای خانواده ایرانی به شمار می رود.



نوشته شده در تاریخ دوشنبه 93/11/6 توسط gharib

چی می شد اگه خدا امروز وقت نداشت به ما برکت بده،  چرا که ما وقت نکردیم دیروز از او تشکر کنیم.

چی می شد اگه خدا فردا دیگه ما را هدایت نمی کرد، چون امروز اطاعتش نکردیم.

چی می شد اگه خدا امروز با ما همراه نبود، چرا که دیروز قادر به درکش نبودیم.

چی می شد که دیگه شکوفا شدن گلی را نمی دیدیم، چرا که وقتی خدا بارون فرستاده بود گله کردیم و شکر نکردیم.

چی می شد اگه خدا عشق و مراقبتش را از ما دریغ می کرد، چرا که ما از محبت ورزیدن به دیگران دریغ کردیم.

چی می شد اگه خدا در خانه اش را می بست، چرا که ما در قلب های خود را بسته بودیم.

چی می شد اگه خدا امروز به حرف هامون گوش نمی کرد، چون دیروز به دستوراتش خوب عمل نکردیم.

چی می شد اگه خدا خواسته هایمان را بی پاسخ می گذاشت، چون به یادش نبودیم.



ما عادت کرده ایم از یخچال مان به جای کمد استفاده کنیم. هر ماده خوراکی را در یخچال می گذاریم برای اینکه بتوانیم زودتر پیدایش کنیم. اما با این کار از انرژی یخچال مان بیش از حد استفاده می کنیم و انرژی را هدر می دهیم.

 

 

ب از  سرویس خانواده جام نیوز، ما عادت کرده ایم از یخچال مان به جای کمد استفاده کنیم. هر ماده خوراکی را در یخچال می گذاریم برای اینکه بتوانیم زودتر پیدایش کنیم. اما با این کار از انرژی یخچال مان بیش از حد استفاده می کنیم و انرژی را هدر می دهیم. علاوه بر این بعضی از مواد غذایی در یخچال خراب می شوند. با توجه به متن ذیل، این 11 خوراکی را می توانید به راحتی خارج از یخچال نگه دارید.

 

1. سس تند

سس تند اصلا نیاز به سرد نگه داشته شدن ندارد، مگر اینکه رویش نوشته باشد "در یخچال نگهداری شود". سس را می توانید بیرون از یخچال معمولا تا سه ماه نگه دارید و اصلا نگران کپک زدن آن نباشید. ترشیجات را هم می توانید خارج از یخچال نگه دارید به شرطی که قاشق کثیف در آن فرو نکنید.

 

2. سیب زمینی

برودت بر عطر و طعم سیب زمینی اثر منفی می گذارد، بنابراین بهتر است آن را در یخچال نگهداری نکنید. بهترین شرایط برای نگهداشتن سیب زمینی قرار دادن آن در سبد یا پاکت ها کاغذی است. نگهداری سیب زمینی در کیسه های پلاستیکی رطوبت را تشدید می کند و باعث زیاد شدن سرعت فساد سیب زمینی می شود. سیب زمینی بیرون از یخچال سه هفته تازه می ماند.

3. پیاز

پیاز را هم درست مثل سیب زمینی باید در سبد یا کیسه ای نگهداری کنید که امکان گردش هوا پیرامون آن وجود داشته باشد. یخچال پیاز را خراب می کند. به علاوه یادتان باشد پیاز را کنار سیب زمینی نگذارید. رطوبت و گازهایی که از سیب زمینی منتشر می شود، می تواند باعث پوسیدگی پیاز شود.

4. نان

اگر نان را ظَرف 4 روز مصرف می کنید، می توانید آن را بیرون از یخچال قرار دهید. البته این برای نان هایی است که در طبخ آنها از جوش شیرین استفاده نشده است، در غیر این صورت به جای یخچال باید نان را در فریزر بگذارید. نان در فریزر سریع یخ می زند و رطوبت و تازگی خود را حفظ می کند. نگهداری در یخچال نان را بیات می کند.

5. باتری

خیلی ها معتقدند نگهداری از باتری ها در یخچال باعث ماندگاری بیشتر آنها می شود. این عقیده درستی نیست. بهترین جا برای نگهداری باتری ها دمای اتاق است. گرما یا سرمای بیش از حد می تواند عملکرد باتری ها را کاهش دهد و باعث فاسد شدن سریع تر آنها شود.

6. سیر

سیر را می توانید تا دو ماه بدون نگرانی در دمای اتاق نگهداری کنید. هیچ قارچی جرات نمی کند در سیر رشد کند! سیر را هم باید مثل پیاز طوری ذخیره کنید که هوا بتواند از اطراف آن عبور کند. البته می توانید سیر له شده را در فریزر هم نگهداری کنید و تا مدت ها تازه خواهد ماند.

7. گوجه فرنگی

خیلی از ما گوجه فرنگی را در یخچال نگهداری می کنیم اما می توان گوجه فرنگی را خارج از کیسه پلاستیکی روی کانتر آشپزخانه هم نگهداری کرد. مخصوصا اگر گوجه فرنگی ها کال باشند این کار به روند رسیدن آنها کمک خواهد کرد. آنها را می توانید در پاکت کاغذی هم نگهداری کنید.

8. عسل

عسل هم از موادی است که نگهداری خارج از یخچال برایش مناسب تر است. عسل در محیط بیرون و دمای محیط خراب نمی شود به شرطی که در شیشه آن را همیشه بسته نگه دارید و چیزی داخلش نریزد. به هیچ عنوان قاشق کثیف را داخل آن نزنید چون مواد دیگر مثل خامه، زود فاسد می شوند.

9. قهوه

قهوه در یخچال نم می کشد. در واقع رطوبت مواد غذایی یخچال ممکن است به قهوه منتقل شود. بهترین جا برای نگهداری قهوه دمای اتاق است. قهوه را در قوطی های دربسته نگه دارید. اگر فضایی که دارید مرطوب است، می توانید یک کیسه پلاستیکی روی در قهوه بگذارید و بعد در را ببندید تا کاملا وکیوم شود.

10. خشکبار

خشکبار هم درست مثل قهوه در یخچال نم می کشند. بهترین راه برای نگهداری خشکبار گذاشتن آنها در کیسه پلاستیکی دربسته است. آنها را در پلاستیک بریزید، هوای پلاستیک را خالی کنید و در کمد یا کابینت بگذارید. با این کار می توانید آجیل ها را تا 6 ماه کاملا تازه نگهدارید.

11. حبوبات

حبوبات ممکن است در یخچال بوی بدی به خود بگیرند. خیلی از کدبانوها حبوبات را می خیسانند یا نیم پز می کنند و در فریزر می گذارند. اما اگر می خواهید حبوبات را خشک نگه دارید، آنها را در دمای اتاق قرار دهید. بهتر است آنها را در پلاستیک یا ظروف دربسته نگهداری کنید



<      1   2   3      >
.: Weblog Themes By Pichak :.



بازدید امروز: 111
بازدید دیروز: 9
کل بازدیدها: 264191

تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک

  • فروش بک لینک فالو | فروش بک لینک با کیفیت