طراحی سایت

قالب وبلاگ

پشتکار؛ رمز موفقیت بانوی کارآفرین کردستانی - ستاره آسمان
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی سایت


ستاره آسمان
چاوەکانم داخست تا کە چاوی خومارت نەبینم لە نەکاو دڵم گووتی خۆ ئەمن ھەستی دەکەم و دەیبینم
هر روز خبرهایی از افزایش نرخ بیکاری در جامعه می شنویم و جوانانی که در به در به دنبال کار می گردند، اما چیزی به دست نمی آورند، اما این سکه روی دیگری نیز دارد و آن هم وجود کارآفرینان است؛ کارآفرینانی که با غنیمت شمردن فرصت هایی کوچک، به موفقیت دست یافته و برای خود شغلی دست و پا کرده اند...
هر روز خبرهایی از افزایش نرخ بیکاری در جامعه می شنویم و جوانانی که در به در به دنبال کار می گردند، اما چیزی به دست نمی آورند، اما این سکه روی دیگری نیز دارد و آن هم وجود کارآفرینان است؛ کارآفرینانی که با غنیمت شمردن فرصت هایی کوچک، به موفقیت دست یافته و برای خود شغلی دست و پا کرده اند.
زنان ایرانی ثابت کرده اند در این زمینه بویژه در حوزه مشاغل خانگی می توانند بسیار خوب عمل کنند. بانوان کردستای نیز از این قاعده مستثنا نیستند؛ بانوانی که با  پشتکار فراوان توانسته‌اند در کسب و کار خود موفق باشند و علاوه بر کمک به اقتصاد خانواده خود، به ایجاد اشتغال نیز کمک کنند.
یکی از این بانوان موفق «فریده مجیدی» 37 ساله است که سر چهارراه چهارباغ سنندج مغازه بزرگ عرضه انواع ترشی‌ها را مدیریت می کند. وی که حدود 4 سال مشغول تهیه ترشی های محلی و عرضه به بازار است، اکنون به عنوان بانوی کارآفرین موفق شناخته می شود. با این بانوی کارآفرین به گفت و گو نشستیم که در ادامه می خوانید.
  • چطور شد تصمیم گرفتید که مغازه ترشی فروشی راه بیندازید؟
از کودکی علاقه زیادی به غذا درست کردن داشتم و از همان دوران به دلیل تعریفی که پدرم از دست پختم می کرد، روز به روز علاقه ام به پختن غذاهای خانگی بیشتر می شد تا اینکه بعد از ازدواج تصمیم گرفتم کاری را آغاز کنم تا هم منبع درآمدی برای خانواده ام شود و هم بتوانم به کمک آن در اجتماع حضور بیشتری داشته باشم.
  • در آغاز کار با ناامیدی و پشیمانی در این کار مواجه نشدید؟
کارم را با فروش کمی ترشی کلم آغاز کردم و آن را به مغازه ای نزدیک منزل خود فروختم. با گذشت زمان مشتری‌های زیادی پیدا کردم. بنابراین تصمیم گرفتم خودم مغازه ای برپا کنم. برای تحقق هدفم، انگشتر نامزدی خود را با قیمت 350هزارتومان فروختم و این مغازه را با وسایل اندکی برپا کردم. وقتی به مرور زمان تعداد مشتری هایم زیاد شد، 3 نفر خانم را استخدام کردم که آنها همزمان با من در این مغازه مشغول به کارند.
  • چند مدل ترشی در کردستان تهیه می شود؟
ترشی پای ثـابت سفـره های خانه و مجالس رسمی و مهمانی کردستانی‌هاست و هستند بسیاری از بانوانی که انواع ترشی را درست
می کنند. در واقع بیش از 100 نوع ترشی در کردستان تهیه می شود که در تهیه آن از گیاهان بومی منطقه ای نیز استفاده می کنند.
  •  شغل‌های خانگی سودآورند؟
یکی‌از شیوه‌های کسب و کاری که امروزه در همه جای دنیا از اقبال زیادی برخوردار است و روزبه‌روز نیز بر تعداد و تنوع آنها افزوده می‌شود، کار در منزل است. فقط کافی است بدانید که قرار است از طریق خانه کار ‌کنید نه در خانه. بنابراین فضایی کاملا مجزا برای محل کارتان ایجاد کنید و برخورد خوبی با مراجعان خود داشته باشید. بهتر است همان‌طور که برای پول ارزش قائلید، برای وقت نیز ارزش قائل شوید.
  • ‌ در طول سال‌های گذشته کدام کسب‌و‌کارهای خانگی توانسته‌اند برای صاحبانشان درآمد‌زایی خوبی داشته باشند؟
 آشپزی یکی از اینگونه کسب وکارهاست. بسیاری از ثروتمندان و افراد مشهور از راه طبخ دستورغذایی ویژه خودشان مشهور و ثروتمند شده‌اند. بنابراین اگر دستپخت خوبی دارید و دیگران از آن تعریف می‌کنند، بهتر است فرصت را از دست ندهید و دست‌به‌کار شوید، چرا‌که امروز به‌سبب موقعیت‌های شغلی و این که مردم بیشتر زمان خود را در خارج از منزل سپری می‌کنند و امکان آشپزی ندارند، می توانید بهترین سودآوری را داشته باشید. به‌راحتی با تعدادی تراکت که در محل زندگی خود پخش می‌کنید، می‌توانید صاحب یک کسب‌و‌کار خانگی موفق شوید و آن را به‌سرعت گسترش دهید. صنایع دستی نیز از دیگر شغل‌های خانگی موفق دیگر است. اگر هنرمند هستید، مثلا نقاش یا خطاط ‌ هستید یا با صنایع دستی محلی خود مانند میناکاری و قلم‌زنی ‌آشنا هستید، می‌توانید شرایط خوبی را برای داشتن شغلی مستقل، آن هم بدون هزینه فراهم کنید، چرا‌که هنر همیشه طرفداران ویژه خود را دارد. اگر بتوانید محصولات ویژه منطقه خود را تولید و بازاریابی کنید ‌یا در‌اختیار گردشگران قرار دهید، می‌توانید از این‌طریق، ‌هم ثروتمند شوید و هم به جاذبه‌های گردشگری منطقه‌ای خود کمک کنید.
  • به عنوان یک زن در این کار با مشکل مواجه نشدید؟
 به هرحال یک نکته وجود دارد و آن هم اینکه زنان در مقایسه با مردان کمی دیرتر به مقصد و هدف خود می رسند. همیشه موانعی برسر راه زنان وجود دارد که  شاید بزرگ تر از موانع موجود برای مردان باشد، اما باید این موانع را پشت سر گذاشت تا به موفقیت رسید. زن ها نیز مطمئنا به هدف خود می رسند شاید کمی دیرتر و خسته تر، اما مهم این است که به این هدف می رسند. آغاز هرکاری سخت است و کار من نیز سختی های خود را داشت. یک سال طول کشید تا با تبلیغات مختلف، جا بیفتم و مردم مرا بشناسند و به عنوان کسی که به تعهد خود عمل می کند، به من اعتماد کنند. سال نخست کار هیچ درآمدی نداشتم و فقط هزینه می کردم تا وقتی که توانستم در کار خود جا بیفتم، همه به من اعتماد کنند و مشتری های خاص خود را داشته باشم.
  • عوامل موفقیت کار خود را در چه می بینید؟
پشتکار فراوان، اتکا و توکل بر خدا، ایجاد انگیزه کار و فعالیت و همراه  بودن همسرم و حفظ آرامش خانواده، ریسک پذیری، امید و نهراسیدن از شکست را از عوامل موفقیت در کار خود می دانم.
  • هیچ وقت در کار خود دچار ناامیدی و خستگی هم شده اید؟
وقتی وارد این شغل خانگی شدم، مردم فکر می کردند به عنوان یک زن نمی توانم موفق باشم، اما ناامید نشدم. البته ممکن است خسته شده باشم، اما این خستگی به معنای ناامیدی نبود. من آدم سرسختی بودم و شنیدن این حرف ها سبب
می شد تا تلاشم را بیشتر کنم. هیچ وقت این حرف ها سبب نشد درجا بزنم، متوقف شوم و برگردم، بلکه آنقدر کارم را ادامه می دهم تا بتوانم به کارآفرینی موفق تبدیل شوم.
  • بخت در موفقیت کار شما چه تأثیری داشته است؟
 مردم موفقیت ها را به شانس نسبت می دهند، در صورتی که مسیری که آدم انتخاب می کند ریسک و خطر دارد و وقتی وارد آن می شوید، اعتماد و اعتقاد به خدا اهمیت ویژه ای دارد. درباره موفقیت هم می توان بگویم که خواستن، مهم ترین موضوع است و اگر می خواهیم کارآفرین باشیم باید حرکت کنیم، زیرا وقتی حرکت کنیم در مسیر خود با آدم‌هایی برخورد می کنیم که می توانند ما را وارد مسیر‌های جدید تری از زندگی کنند، درصورتی که این موضوع برای فردی که ایستاده  است و هیچ تلاشی نمی کند، به وجود نمی آید، چون خودش نخواسته است، اما آن را به بد شانسی نسبت می دهد که اصلا درست نیست.
  • بزرگ ترین آرزوی شما چیست؟
بزرگ ترین آرزویم، موفقیت در کار و زندگی ام است. دوست دارم مغازه های بزرگ تری داشته باشم و انواع غذاهای سنتی و محلی و ترشی کردستان را درست کنم و در مغازه هایم ده ها خانم مشغول به کار شوند تا غذاهای محلی کردی به دست فراموشی سپرده نشود.


.: Weblog Themes By Pichak :.



بازدید امروز: 35
بازدید دیروز: 179
کل بازدیدها: 264294

تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک

  • فروش بک لینک فالو | فروش بک لینک با کیفیت