طراحی سایت

قالب وبلاگ

مرداد 93 - ستاره آسمان
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی سایت


ستاره آسمان
چاوەکانم داخست تا کە چاوی خومارت نەبینم لە نەکاو دڵم گووتی خۆ ئەمن ھەستی دەکەم و دەیبینم

کاهش فرزندآوری به دلیل ترس از سقوط منزلت اجتماعی

یک جامعه شناس گفت: هراس پایگاهی به معنی خطر سقوط منزلت اجتماعی یا همان کسر شأن است؛ اگر خانواده ای بخواهد فرزندان بیشتری داشته باشد این هراس پایگاهی اجازه نمی دهد.



به گزارش آفتاب دل، امر الله امانی، جامعه شناس در گفت وگو با خبرنگار طنین یاس با بیان اینکه فراهم کردن تمامی امکانات رفاهی برای کودک جایگزین خواهر و برادر نمی شود، اظهار داشت: با توجه امکانات انسان ها، روند تکاملی فرد دارای 2 بُعد اجتماعی و فردی است.

وی افزود: در فرآیند فردی، فرد با ابزار، امکانات و مباحث مربوطه به سعادت اخروی روبرو است؛ داشتن حداقل امکانات مادی برای زندگی راحت مادی ضروری است اما در بعُد اجتماعی ابزار مادی نقش آنچنانی ندارد و مجموعه پندارها، سازوکارهای غیرابزاری و مادی تأثیرگذار است.

امانی گفت: در در فرآیند فردی از نظر جسمانی فرد به نقطه ای از ارضا شدن می رسد اما در بُعد اجتماعی ، انسان را در ارتباط با دیگران و از طریق خودشناسی به تکامل می رسد تا جایی که بُعد اجتماعی در یک سری از فرآیندهای غیر مادی سرنوشت ساز است و خلاء در آن هیچ جوری قابل جبران نیست.

وی ادامه داد: بسیاری از والدین این مسئله را مطرح می کنند که یک فرزند داشته باشیم و تمامی امکانات را برای او فراهم کنیم، این تفکر اشتباهی است که در اذهان مردم شکل گرفته چرا که اگر تمامی امکانات، سازو کار مادی و وسایل مختلف سرگرمی را برای کودک فراهم کنیم بُعد اجتماعی، حمایتی، روابطی ، محبتی و عاطفی کودک را تأمین نمی کند.

وی در ادامه این مطلی تصریح کرد: فرد نیاز دارد در روابط عمودی با پدر و مادر یک روابط افقی یکسان داشته باشد، که در تک فرزندها این رابطه وجود ندارد.

این جامعه شناس خاطرنشان کرد: متأسفانه امروزه می بینیم والدینی که صاحب فرزند بالای 2 تا می شوند مورد تمسخر دیگران قرار می گیرند و این مسئله باعث شده بسیاری از والدین دچار "هراس پایگاهی" شوند ؛ هراس پایگاهی یعنی خطر سقوط منزلت اجتماعی یا همان کسر شأن است؛ اگر خانواده ای بخواهد فرزندان بیشتری داشته باشد این هراس پایگاهی اجازه نمی دهد؛ دولت و مسئولان خصوصاً برنامه سازان فرهنگی باید در غالب فیلم و سریال این هراس پاسگاهی را از بین بروند.



نوشته شده در تاریخ دوشنبه 93/5/20 توسط gharib

 در این مطلب سعی ‌شده به جزییات اثرهای فیزیکی رابطه زناشویی پرداخته شود. رابطه زناشویی، دارای آثار فیزیولوژیکی مثل افزایش ضربان قلب و فشارخون است که نباید آنها را با اثرهای فیزیکی رابطه زناشویی اشتباه گرفت.

دکتر محمدرضا صفری‌نژاد، جراح و متخصص بیماری‌های کلیه و مجاری ادرار و استاد دانشگاه:

بسیاری بر این باورند که داشتن رابطه به مقدار زیاد برای سلامت خوب نیست و دلیلی هم برای این باور خود ندارند. در کمال تعجب برخی مردان معتقدند مایع منی از نخاع ترشح می‌شود و بسیاری نیز بر این اعتقاد هستند که دفع بیش از حد مایع منی، باعث اتلاف مقادیر زیادی کالری و موادمغذی می‌شود که این باور به هیچ‌وجه صحت ندارد.

60 درصد حجم مایع منی ترشحات پروستات و 40 درصد آن ترشحات کیسه‌های منوی هستند. این ترشحات فاقد هرگونه ماده مفید مهم برای بدن هستند. در حقیقت یکی از روش‌های درمانی «عفونت پروستات» یا «پروستاتیت» در مردان، افزایش تعداد روابط زناشویی است که در آن به‌طور مکرر ترشحات پروستات تخلیه و باعث دفع باکتری‌ها می‌شود بنابراین مایع منی نه در نخاع تولید می‌شود و نه در بیضه‌ها. نقش بیضه اضافه کردن اسپرم به مایع منی است.

فقط حدود یک درصد حجم مایع منی شامل اسپرم‌ها می‌شود بنابراین مردانی که فاقد اسپرم هستند (تعداد اسپرم صفر یا آزواسپرمی) متوجه این مشکل خود نمی‌شوند، مگر اینکه آزمایش تجزیه مایع منی بدهند که در آن مشخص می‌شود مایع منی فاقد اسپرم است. منی تولید شده در کیسه‌های منوی ذخیره می‌شود. حجم کیسه‌های منی حدود 5 میلی‌لیتر است، اگر کیسه‌های منی پس از پرشدن توسط رابطه زناشویی خالی نشوند، به روش‌های دیگر مثلا احتلام شبانه خالی خواهند شد و اگر خالی نشوند مایع منی و اسپرم‌ها جذب می‌شوند. در حقیقت رابطه زناشویی دارای اثرهای مفیدی هم روی بدن است. 10 اثر مفید رابطه زناشویی بر بدن عبارتند از:

1) در افرادی که دارای رابطه زناشویی هستند، سیستم ایمنی بدن قوی‌تر از افراد فاقد رابطه زناشویی است. سیستم ایمنی بدن مانند یک سد در مقابل عفونت‌ها و سلول‌های سرطانی عمل می‌کند. در دانشگاه پنسیلوانیا در یک بررسی مشخص شده سطح آنتی‌بادی‌ها در افرادی که در هفته 2-1 بار رابطه زناشویی برقرار می‌کنند، بالاتر است. آنتی‌بادی‌ها، مسئول دفاع از بدن در مقابل عفونت‌ها و سلول‌های سرطانی هستند. داشتن رابطه زناشویی منظم و موثر، باعث کاهش میزان ابتلا به بیماری‌های ویروسی مثل سرماخوردگی و آنفلوانزا می‌شود.

2) داشتن رابطه زناشویی باعث تقویت میل زناشویی می‌شود. اگر فردی به مدت طولانی رابطه زناشویی نداشته باشد، کم‌کم میل زناشویی در او کاهش پیدا می‌کند.

3) داشتن رابطه زناشویی کنترل مثانه در زنان را بهبود می‌بخشد. برای اینکه خانم‌ها دارای کنترل ادرار خوبی باشند، نیاز به داشتن یک کف لگن قوی هستند. حدود 30 درصد خانم‌ها از درجاتی از بی‌اختیاری ادراری رنج می‌برند. داشتن یک رابطه زناشویی خوب، باعث استحکام عضلات کف لگن و بهبود کنترل ادرار در زنان می‌شود.

4) رابطه زناشویی مرتب و منظم، باعث کاهش فشارخون می‌شود. در بررسی‌های علمی مشخص شده در افرادی که دارای روابط زناشویی منظم و مرتب هستند، فشارخون سیستولیک پایین‌تر است که نباید آن را با افزایش فشارخون در حین رابطه زناشویی اشتباه گرفت.

5) رابطه زناشویی یک ورزش محسوب می‌شود. در رابطه زناشویی در هر دقیقه به‌طور متوسط 5 کالری انرژی مصرف می‌شود که هم باعث کاهش وزن می‌شود و هم اینکه کنترل وزن را بهبود می‌بخشد. یکی از آثار مفید ورزش، تقویت عضلات قلب است. پیاده‌روی وقتی ورزش محسوب می‌شود که به قدری تند باشد که باعث افزایش ضربان قلب شود. در رابطه زناشویی علاوه بر مصرف کالری، تعداد ضربان قلب تا150 بار در دقیقه نیز افزایش پیدا می‌کند. اگر یک رابطه زناشویی 20 دقیقه طول بکشد به‌طور متوسط 100 کالری مصرف می‌شود.

6) رابطه زناشویی، خطر سکته یا حمله قلبی را کاهش می‌دهد. افرادی که روابط زناشویی منظم و موثری دارند، تعادل هورمون‌های استروژن و تستوسترون در آنها بهتر است. در یک بررسی مردانی که دارای حداقل 2 بار رابطه زناشویی در هفته بودند، میزان مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی در آنها 50 درصد کمتر از مردانی است که رابطه زناشویی مرتب و منظمی نداشتند.

7) رابطه زناشویی باعث کاهش درد می‌شود. در یک بررسی در دانشگاه نیوجرسی مشخص شده حین برقراری رابطه هورمونی ترشح می‌شود که باعث بالابردن آستانه درد می‌شود و احساس هر نوع دردی در بدن را کاهش می‌دهد. رابطه زناشویی باعث کاهش درد می‌شود که منجر به ارگاسم یا همان ارضای زناشویی شود.

8) رابطه زناشویی خطر ابتلا به سرطان پروستات را در مردان کاهش می‌دهد. یکی از معتبرترین مجله‌های علمی در دنیا به نام «جاما» مقاله‌ای منتشر کرده که در آن مشخص شده، در مردانی که رابطه زناشویی منظمی داشته‌اند، میزان سرطان پروستات در آنها کمتر از مردانی است که رابطه زناشویی مرتب و منظمی نداشته‌اند.

9) رابطه زناشویی باعث بهبود خواب می‌شود. این مساله مشخص است که پس از داشتن یک رابطه زناشویی منجر به ارگاسم، خوابیدن راحت‌تر می‌شود. پس از ارضای زناشویی، ترشح هورمونی به‌نام پرولاکتین، منجر به احساس آرامش و خواب‌آلودگی می‌شود.

10) رابطه زناشویی باعث کاهش استرس و اضطراب می‌شود. با برانگیختگی زناشویی، هورمونی در مغز ترشح می‌شود که باعث کاهش اضطراب و استرس فرد می‌شود. رابطه زناشویی باعث افزایش اعتمادبه‌نفس می‌شود. حین رابطه زناشویی، هورمونی به اسم آندورفین ترشح می‌شود که باعث بهبود خلق می‌شود. افرادی که دارای خلق افسرده‌ای هستند، با داشتن روابط زناشویی منظم و موثر خلقشان بهبود پیدا می‌کند.

رابطه زناشویی مطلوب؛ چند بار در هفته؟

برخی این سوال را می‌پرسند که آیا هر روز می‌توان رابطه زناشویی داشت؟ آیا رابطه زناشویی روزانه باعث آسیب بدن می‌شود؟ داشتن رابطه زناشویی روزانه تا زمانی که طرفین از آن لذت می‌برند، هیچ اشکالی ندارد. تعداد روابط زناشویی در هفته چقدر باید باشد؟ تعریف خاص و عدد خاصی برای این منظور وجود ندارد. تعداد دفعات برقراری رابطه به نیاز طرفین بستگی دارد. ممکن است نیاز یک زوج یک بار در هفته باشد و در مقابل زوج دیگر با 5 بار برقراری رابطه در هفته، نیازهایشان برطرف شود. اینکه یک تعداد از افراد برای حفظ سلامت خود از داشتن رابطه زناشویی سالم اجتناب می‌کنند به هیچ‌وجه باور درستی نیست و مبنای علمی ندارد.



نوشته شده در تاریخ یکشنبه 93/5/19 توسط gharib

حقیقات اخیر محققان نشان داد که مصرف فلفل تند خطر ابتلا به تومورهای روده را کاهش می‌دهد.

فلفل تند ضد سرطان روده است

تحقیقات اخیر محققان نشان داد که مصرف فلفل تند خطر ابتلا به تومورهای روده را کاهش می‌دهد.

تحقیقات نشان داده است ماده فعال در فلفل تند موسوم به «کپسایسین» در کاهش خطر ابتلا به تومورهای روده‌ای نقش مهمی را ایفا می‌کند.

محققان در دانشکده پزشکی «سان دیگو» دانشگاه کالیفرنیا، دریافتند که قسمت تند فلفل قرمز یا کپسایسین (Capsaicin) دارای فواید بی‌شماری برای سلامتی است.

این ماده، دیواره بافت روده که خطر ابتلا به تومورهای کولورکتال را دارد، تحریک می‌کند و در آن منجر به یک واکنش می‌شود.

با خوردن فلفل قرمز، گیرنده‌های موجود در پوشش روده که به «تی‌.آر.پی‌.وی1» موسوم است، تحریک می‌شوند.

تحریک این گیرنده‌ها منجر به تحریک سلول‌های دیگر با عنوان «ای.جی.اف. آر» می‌شود و در نهایت سلول‌های جدیدی در روده تولید می‌شوند که از رشد سلول‌های غیر طبیعی ممانعت به عمل می‌آید.

به گفته محققان، مصرف زیاد از ترکیبات «تی‌.آر.پی‌.وی1» مانند کپسایسین احتمال دارد از کاهش سوخت و ساز جلوگیری کند و منجر به افزایش طول عمر انسان شود.

در تحقیقات قبلی،‌ محققان دریافتند که فلفل تند به طور قابل توجهی در افزایش سلامت قلب،‌ کاهش فشار خون بالا و کلسترول تأثیر دارد.

همچنین بر اساس مطالعات قبلی از مزایای دیگر کپسایسین، به می‌توان به اثر ضد درد آن اشاره کرد.



باید بدانیم که به جای انتقام می‌توانیم کاری کنیم که نتیجه مثبت‌تری دارد و آن گفتن این که شما را می‌بخشم. در صحنه زندگی اجتماعی بشر، کمتر کسی را می‌توان یافت که از عیب پاک بوده و از لغزش مصون باشد. اگر کسی بخواهد آزار و اذیت و لغزش دیگران را تلافی کند و از او انتقام بگیرد، صحنه زندگی را جهنم سوزانی از خشم و نفرت فرا می‌گیرد. افرادی می‌توانند از خطای دیگران چشم‌پوشی کنند که عزت نفس بالایی داشته باشند و از اخلاق بزرگواران بهره‌مند باشد،و هراندازه که بیشتر عفو و گذشت کنند بر عزت و کرامتشان افزوده می‌شود. امام صادق (ع) می‌فرماید:«عَلَیکُمْ بِالْعَفْوِ فَإِنَّ الْعَفْوَ لَا یزِیدُ الْعَبْدَ إِلَّا عِزّاً فَتَعَافَوْا یعِزَّکُمُ اللَّهُ». شما را به عفو و گذشت سفارش می‌کنم همانا عفو و گذشت عزت بنده را می‌افزاید. پس از اشتباهات همدیگر بگذرید تا خداوند شما را عزیز کند.

زرگترین فایده عفو و بخشش ایجاد تعادل در زندگی فردی و اجتماعی می‌شود. تعادل اجتماعی موجب بهبود روابط با دیگران و کاستن از روش‌های نامطلوب تخلیه هیجانی مانند انتقام، بدگویی از دیگران و افترا و حسد که همگی موجب به هم خوردن ارتباط افراد با دیگران است می‌ شود و تعادل فردی موجب جلوگیری از اضطراب، افسردگی، بدبینی به دیگران و محفوظ ماندن از عوارض روان‌تنی بیماری‌ها می‌باشد.



نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 93/5/16 توسط gharib

عزیزم :

اینایی که اینجا آوردم فقط برای تو و امثال توست و یا برای کسایی که میخوان دل کسی رو بشکنن تا بفهمن جواب کارشون بی پاسخ نمیمونه! اینا برای تو و امثال توست ، تویی که دلم رو بدجوری شکستی، برای تو که از دلم دلجویی نکردی ، حتی دلم رو برای لحظه ای آروم نکردی و تا همین چندوقت پیش با حرفات فقط بش زخم میزدی!

متاسفانه برخلاف بعضی ها که بدون عشقشون مدت زیادی دوام نمیارن این نوشته ها برای تو و امثال توست که  "بدون وجدان " خیلی دوام میارین! ( امید به این که وجدانتون بیدار شه!!)

برای تو و امثال توست که تا همین دیروز بهمون میگفتین " دوست دارم بی تو نمیتونم " و امروز و هر روز دلمون رو شکستین و رفتین و پشتتون رو هم نگاه نکردین!

برای تو و امثال توست که با وجدانشون راحت کنار میان و شب ها راحت میخوابن!

برای تو و امثال توست که مرده و زنده بودنمون رو این روزا یکی کردین!

برای تو و امثال توست که فقط و فقط به خودشون فکر میکنند و به این فکر نمی کنند شاید اینهایی که با زندگیشون بازی کردین کسایی بودن که تمام زندگیشون رو برای تو و امثال تو گذاشته بودن!

توجه: مطالبی که اینجا آورده شده از منابع مختلف جمع آوری شده که در انتها ، منابع آورده شده .


آزار و اذیت مومن (کسی که در دلش خدا وجود دارد) در اسلام حرام است و به طور کلی شکستن دل انسان مومن که به تعبیر روایات، احترام او از کعبه بیشتر است، دارای آثار وضعی و جانبی فراوانی است و دلی که شکست به سادگی التیام نمی یابد و جبران آن دشوار است، پس در مرحله ی اول باید انسان مراقب باشد دل کسی را نشکند و قلبی را جریحه دار نسازد و اگر خدای ناخواسته این اتفاق افتاد باید به سرعت جبران و تلافی کند و دل شکسته را التیام بخشد و آن را به دست آورد و تنها استغفار و آمرزش کافی نیست.

در حدیث آمده است که خداوند می فرماید: ("  انا عند المنکسره قلوبهم"؛ من همدم قلب های شکسته هستم)، یعنی انسان دل شکسته در پیشگاه خداوند دارای جایگاه ویژه ای است و مورد توجه خداوند می باشد و دعا و نفرین انسان دل شکسته خیلی زود اثر می بخشد.

اما زین العابدین (ع) در حدیث شریفی می فرماید: پدرم در لحظات آخر عمر عزیزش، در آن شرایط سخت روز عاشورا در حالی که خون در رگ هایش می غلطید مرا در آغوش گرفت و به من فرمود تو را به آن چه پدرم نزدیک وفاتش به من فرمود وصیت میکنم و آن این که : ( " یا بنی! ایاک و ظلم من لاتجد علیک ناصرا الا الله" ؛ پسر عزیزم! از طلم و ستم به کسی که یار و یاوری جز خدا ندارد بپرهیز).

شکستن دل انسان و ناراحت کردن او از گناهانی است که دارای عواقب بدی است و باید خیلی سریع از آن توبه کرد و در این مورد فقط پشیمان شدن و طلب آمرزش از خداوند کافی نیست بلکه باید به نحوی دل آن فرد را به دست آورد و او را از خود راضی و خشنود نمود و با عذرخواهی و جبران کردن به وسیله ی احسان و یا هدیه ای و یا کلمات دلنشیتی اندوه و گرفتگی را از آن فرد برطرف نمود چون دل شکستن آثار بدی به دنبال دارد و شکستگی او در اعمال و زندگی و آسایش ما تاثیر منفی دارد و ار جبران نشود، علاوه بر  ناخشنودی الهی، عذاب اخروی را در پی دارد.

از نظر پیامبر صلی الله علیه و آله اذیت و آزار و مومن برابر با اذیت و آزار رسول خدا صلی الله علیه و آله برابر با اذیت خداوند می باشد که چنین شخصی در تمامی کتب آسمانی و الهی از تورات و انجیل و زبور و قرآن، انسانی ملعون می باشد.

بعضی از افراد با کارهای خویش دل مومنان را به درد می آورند و آنان را غمناک و اندوهگین می سازند. این افراد حتی اگر همه دنیا را برای شاد کردن وی به او هدیه دهند و آن را کفاره ی آن قرار دهند، این کار نمی تواند کفاره زشتی عمل دل شکستن مومن باشد و شخص آزار دهنده گمان نکند که با این کارش پاداشی می برد زیرا اندوهی که در دل مومنی انداخته و حزن و اندوهی که در یک لحظه بر جانش نشانده است، هیچ چیز نمی تواند آن را از بین ببرد این است که گفته اند انسان نباید کاری کند که دلی غمناک گردد که هیچ چیزی نمی تواند کفاره آن باشد. پیامبر گرامی (ص) می فرماید: هر که مومنی را غمگین کند، آن گاه دنیا را به او بدهد، این بخشش کفاه عمل او نخواهد بود و برای او پاداشی به دنبال نخواهد داشت.

امام صادق (ع) می فرماید: اگر شما دلی را شکستید نمی توانید جبران آن دل شکستگی را بکنید اگر همه ی دنیا را به او بدهید.

اگر کسی لیوان قیمتی را بشکند ، می تواند آنرا بچسباند که حتی مشخص هم نشود ولی باز این مثل لیوان سالم نمی شود. اگر ما دل کسی را شکستیم باید از طرف دلجویی کنیم و طرف هم ما را ببخشد و خدا هم توبه ما را بپذیرد. ریشه ی این دل شکستن ها خودخواهی است. یعنی فرد فکر میکند که از دیگری بالاتر است و به من های درونش توجه می کند.

رسول خدا (ص) فرمودند: (" من احزن مومنا ثم اعطاه الدنیا، لم یکن ذلک کفارته و لم یوجر علیه "؛ کسی که مومنی را اندوهگین سازد، آن گاه دنیا را به او ببخشد، این بخشش، گناه او را جبران نمی کند و پاداشی هم ندارد.)، آزردن دل دیگران کفاره ندارد ، برخلاف بسیاری از گناهان که قابل جبران است، آزردن دل دیگران چنین نیست. اگر کسی مال دیگری را به ستم از میان برده باشد یا آن را تصرف کرده باشد، با بازگرداندن آن و جبران خسارت مادی و معنوی، پیامدهای آن گناه از میان خواهد رفت، ولی شکستن دل دیگران چنین نیست. شکستن دل، قابل جبران نیست، چون ترمیم دل شکسته ممکن نیست و بازیافت آن نشاید. به سبوی شکسته بندزده بنگرید، اگر چه به ظاهر به حال نخست خود بازگشته است، ولی اگر صدا شناس باشید و به صدایش گوش فرا دهید، خواهید دید که صدایش کاملا تغییر کرده است. هرگز دلی را نیازارید که عالم آزرده می شوید. مگر نه این است که دل بندگان خدا، حرم و خانه ی اوست؟! تعدی و تجاوز به خانه ی خدا دور از خرد است، زیرا تجاوز به خانه، رنجش صاحب خانه را به دنبال دارد. صاحب خانه یا محبوب است و یا منتقم، کجاست خردمندی که با محبوب در آویزد یا با منتقم قهار بستیزد؟!!

امام رضا (ع) از پیامبر (ص) نقل می کنند: آن گاه که بدون حق مومنی را برنجاند ، مانند این است که خانه کعبه و بیت المعمور را ده بار ویران کرده باشد و مثل این است که هزار ملک از ملائکه مقرب الهی را به قتل رسانده باشد.

چنین کسی در واقع حرم حقیقی خدا را ویران کرده است. چنین کسی به آزار کسی پرداخته است که قبله ی همه عالم و مسجود آسمانیان است.

 

آنگاه که غرور کسی را له میکنی،

آنگاه که بنده ای را نادیده می انگاری،

آنگاه که کاخ آرزوهای کسی را ویران میکنی،

آنگاه که شمع امید کسی را خاموش میکنی،

آنگاه که حتی گوشت را می بندی تا صدای خرد شدن غرورش را نشنوی!

آنگاه که خدا را می بینی و بنده ی خدا را نادیده می گیری ،

می خواهم بدانم، دستانت را بسوی کدام آسمان دراز میکنی تا برای خوشبختی خودت دعا کنی؟!!

سهراب سپهری

 

 

منابع:

- بحارالانوار جلد 57 صفحه ی 150

- منتهی الامال، جلد1 ، صفحه ی 713

- بخشی از سخنان حجت الاسلام فرحزاد و حسینی در برنامه ی سمت خدا

samtekhoda.tv3.ir

- سایت پرسمان دانشجویی

www.porseman.org

- وبسایت دکتر سید مرتضی حسینی شاهرودی

www.tahour.net

 



<      1   2   3   4   5   >>   >
.: Weblog Themes By Pichak :.



بازدید امروز: 144
بازدید دیروز: 9
کل بازدیدها: 264224

تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک

  • فروش بک لینک فالو | فروش بک لینک با کیفیت